Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Quick '20 - Silvolde

Uitslag 2 - 2 (1 - 1)

Datum zondag 18 oktober 2015 om 14:00

Scheidsrechter Midden A.J.F.

Aantal toeschouwers 300

Wedstrijdverslag

Quick'20 lijdt opnieuw duur puntenverlies

Quick'20 is er wederom niet in geslaagd om te winnen. Thuis tegen Silvolde zorgde een laat doelpunt van Stefan Mijnen (Silvolde) voor een 2-2 eindstand. De ploeg van René Nijhuis zakt door het gelijkspel en de drie punten van Be Quick Groningen naar de derde plaats.

In de eerste minuut zocht Zwienenberg zijn directe tegenstander op, ging langs de centrale verdediger en leverde een uitstekende voorzet af op Alessio Pinna: 1-0. Één minuut later viel de 1-1, Krosse scoorde in de rebound. Na een spectaculaire openingsfase kakte de wedstrijd iet wat in. Quick probeerde kansen te creëren, echter was het tempo aan de bal te traag en werd de bal niet of nauwelijks verplaatst. Hierdoor wist het defensieve Silvolde zich gemakkelijk te organiseren.

Na rust veranderde het spelbeeld nauwelijks: Quick had de bal, maar deed er verder weinig effectiefs mee. In de 58ste minuut zette Rens van Benthem een prima solo in, hij speelde een aantal Silvolde-verdedigers voorbij en gaf daarna de bal aan Pinna die met een bekeken bal zijn tweede doelpunt van de wedstrijd maakte: 2-1. Silvolde ging hierna met lange ballen op zoek naar de 2-2. Uiteindelijk viel in blessuretijd alsnog de gelijkmaker, uit een vrije bal kopte invaller Mijnen raak. Het derde gelijkspel op rij voor Quick was een feit.

website Quick ´20

Wedstrijddetails

Quick '20 Minuut Silvolde
Alessio Pinna 1  
2   Jaël Krosse
46   Dion Teloh Bram van Dooren
Alessio Pinna 59  
Rens van Benthem 60  
Ryan Snelders 65  
Felix van Berkel 70  
73   Alexander Tempels Bertroy Navis
81   Giel Driever Stefan Mijnen
Danny Oude Lashof Tim Zwienenberg 86  
Thom Strijland Jeroen Visscher 89  
Saliba Somi 90  
90   Stefan Mijnen

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!