Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Quick - SDO

Uitslag 2 - 1 (0 - 0)

Datum zondag 29 november 2015 om 14:00

Scheidsrechter Akkerman J.

Wedstrijdverslag

Weer een wedstrijd waarbij de wind hard was en het voetballen lastig maakte. SDO begon de wedstrijd met druk vooruit, maar de eerste kans was voor Quick. Dion Thomas kon redding brengen op de inzet van Max Hudepohl. 1 minuut later kreeg de spits van Quick Joost de Gelder een gele kaart na een harde overtreding. De eerste echte goede kans voor SDO was voor Jasper Spanjerberg. Helaas ging zijn inzet net naast. Ook Quick kreeg een goede kans via Yousif el Baouchi. Weer kon Thomas redding brengen. In de 34ste minuut kreeg de spits van Quick zijn 2de gele kaart en moeten ze verder met 10 man.

Na rust had Quick de overhand ondanks een man minder. Berry van ' t Land moest de bal van de lijn halen en waren de corners en vrije trappen van Quick gevaarlijk. In de omschakeling werd SDO dan weer gevaarlijk en werd het 0-1 in de 64ste minuut. Elroy Pappot gaf de assist op Gerrit Snijders die het goed afmaakte.

Lang kon SDO niet genieten van de voorsprong. Twee minuten later kreeg Quick een penalty en deze werd goed binnengeschoten. 1-1. Nu kon het duel weer beide kanten opvallen. Vlak voor tijd scoorde Djoey Dorresteijn maar de goal werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel. In de blessuretijd kon Quick dan toch nog de volledige winst pakken. Weer was een penalty nodig om te scoren. Ook bij deze ingeschoten penalty was Dion Thomas kansloos. 2-1.

Weer een verloren partij voor SDO waar meer had ingezeten. Volgende week de volgende kans. Dan komt de Dijk op bezoek in Bussum.

Johan van der Geest (SDO)

Wedstrijddetails

Quick Minuut SDO
Joost de Gelder 12  
Joost de Gelder 34  
46   Jasper Spanjerberg Elroy Pappot
47   Djoey Dorresteijn
56   Micha Fokker
64   Veirano Slager Dennis de Loos
64   Gerrit Snijders
65   Desley Groenewegen
67   Berry van 't Land
Kai van Hese(Penalty) 68  
Pepijn van Zwieten de Blom Kevin van der Geest 76  
Frank van der Heiden Raymond Baten 76  
Teun Mulder 76  
79   Gerrit Snijders Dwight Oehlers
90 + 1 Sjoerd Gerritse
Kai van Hese(Penalty) 90 + 2

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!