Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Rigtersbleek - Hollandia

Uitslag 0 - 1 (0 - 0)

Datum zondag 1 november 2015 om 14:00

Scheidsrechter Vink M.R.G.

Wedstrijdverslag

Kleine zege voldoende voor de volle buit.

door Peter van Lobberegt (Hollandia)

Enschede, Hollandia 90 procent van de wedstrijd beter maar kon ondanks de kansen de wedstrijd niet voortijdig beslissen en maakte het zichzelf onnodig moeilijk in de slotfase.

De eerste helft kenmerkte in het missen van kansen voor Hollandia, het voetbalde prima en gaf Rigtersbleek geen enkele kans om in de wedstrijd te komen. Een aderlating was in de 26e minuut het uitvallen met een kuitblessure van Robin Muller van Moppes die samen met de andere routinier Ferdy Kaleveld het evenwicht en de rust in de ploeg brengt.

De tweede helft bracht geen ander spelbeeld een sterker Hollandia dat op jacht ging naar een treffer. Uiteindelijk duurde dat precies 13 minuten toen Milco Leijen de toegekende vrijetrap via een been van een Rigtersbleekse verdediger achter de voortreffelijke Roberto Stopel schoot en de dik verdiende voorsprong op het scorebord bracht. Hollandia vergat echter om de trekker over te halen om de wedstrijd te beslissen. Rigtersbleek rook dat er nog wat te halen was en pompte de lange ballen het strafschop gebied in. Dit offensief had gelukkig geen effect op de stand van de wedstrijd.

Hollandia dat voor de zevende maal ongeslagen bleef staat op een vierde plek op de ranglijst met evenveel punten als de nummer drie Be Quick 1887 dat met een doelpunt meer boven Hollandia staat. De volgende wedstrijd is Hollandia tegen Be Quick 1887 dus kan je wel spreken van een topper in het Julianapark, deze wedstrijd begint om 14:00 uur.

Wedstrijddetails

Rigtersbleek Minuut Hollandia
Milan Verschoor 26  
26   Robin Muller van Moppes Milco Leijen
Samir van Pieterson 30  
Lieuwe Geesing 38  
56   Stefan Dol
58   Milco Leijen
Tom Slotman 58  
Lucas Aydin Jurrie Stevens 61  
Frank Valley 63  
69   Milco Leijen
72   Lars Weistra Thomas de Jong
Tim Bongers Tom Slotman 72  
80   Bilal el Abdouni Oussama Ahrouch
Mike Trap Samir van Pieterson 83  
Dylan Drosten 89  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!