Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

RKHVV - Hollandia

Uitslag 1 - 3 (0 - 1)

Datum maandag 16 mei 2016 om 14:00

Scheidsrechter Bos A.

Wedstrijdverslag

Dag van de waarheid voor Hollandia

2e pinksterdag, de dag van de waarheid voor Hollandia: Nacompetitie of directe handhaving
Na een zeer goede eerste seizoenshelft is Hollandia toch in de problemen geraakt en moet zijn laatste uitwedstrijd tegen RKHVV winnend zien af te sluiten. Hollandia begon zeer vooruitstrevend en trof binnen 15 minuten paal en lat. Waar de rood-witten op voorsprong hadden moeten staan,
Het werd het al snel duidelijk dat RKHVV thuis niet wilde verliezen. Nadat Hollandia dus een paar kansen had gemist kwam RKHVV steeds beter in hun spel. Gelukkig was Nick van Santen vandaag in zeer goede doen en hield Hollandia overeind. Vlak voor de rust was het Bart Spil die ons helaas gaat verlaten ( Noordwijk) de gevierde man. Eenmaal doorgeschoven als voorstopper kwam hij in schietpositie op een meter of 24 en trof doel.
Eindelijk had Hollandia wat ze wilde en gingen gerust de rust in. Na de rust was het toch RKHVV die beter de kleedkamer uitkwamen vanaf de 10e minuut na rust werd de druk steeds groter voor Hollandia, die zoals vaker dit jaar steeds meer achteruit moesten of gingenlopen. Voor iedereen was de gelijkmaker een kwestie van tijd en die kwam er dan ook uiteindelijk een kwartier voor tijd. De vraag was werpt Hollandia de handdoek of recht het zijn rug. Binnen 3 minuten na het doelpunt, nam Bart Spil een vrije trap die doorgekopt werd door de ingevallen Boyd Mak deze kwam terecht bij Stefan Dol en die faalde niet oog in oog met de keeper. De feestvreugde was toen al enorm want hoelang is het geleden dat Hollandia scoort in de laatste fase. Als slagroom op de taartmaakte Luke Purvis nog de 1-3 en was de wedstrijd gespeeld.

Verslag: Henk Droste

Wedstrijddetails

RKHVV Minuut Hollandia
38   Bart Spil
Lars Matse Bas Witjes 46  
Lars Matse 61  
Ahmed Lak Omar Nejjari 62  
68   Robin Schaaf Mirko Boukens
75   Oussama Ahrouch Boyd Mak
Jelmer Goedhart 80  
82   Stefan Dol
Omer Sari Roy Janssen Bouwmeester 85  
87   Luuk Purvis

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!