Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

RKHVV - Quick '20

Uitslag 2 - 1 (1 - 0)

Datum zondag 6 december 2015 om 14:00

Scheidsrechter Mourabit N.

Aantal toeschouwers 250

Wedstrijdverslag

Onherkenbaar Quick’20 verliest dikverdiend met 2-1 bij RKHVV en lijdt 1e nederlaag

De 200 toeschouwers in Huissen gingen er echt voor zitten. Vandaag tegen de koploper waarover ze alleen maar lovende verhalen hoorden. Dat geluid werd gaande de wedstrijd minder, want RKHVV nam vanaf de 5e minuut het initiatief en domineerde bijna de hele wedstrijd.

De laatste 15 minuten liet Quick iets van haar bekende spel zien en als de penalty in de 90e minuut was benut door Ryan Snelders dan was er een gestolen punt meegenomen.

Er wordt wel eens gezegd: “het zit tussen de oren”. Nou daar leek het op 6 december, Quick speelde voor Sinterklaas en gaf de punten weg. Wie beide laatste wedstrijden heeft gezien gelooft zijn ogen niet. De ene week een geweldige partij, die je niet elke week kunt spelen, de week erna een slechte pot voetbal, die eigenlijk niet minder kan, wat weer vertrouwen geeft voor de toekomst.

Vanaf het beginsignaal speelde RKHVV veel energieker en met een gezonde portie fysieke kracht werd Quick afgebluft. Het lukte Quick niet de bal meer dan 3x in de ploeg te houden, ballen werden slecht aangenomen en elke 2e bal was voor de thuisploeg. Geen onwil, maar iets wat wel een keer werd verwacht, alleen niet op die manier. De wil om te winnen ontbrak en dat mag ook deze jonge ploeg niet overkomen. Met de rust had RKHVV met gemak met 3-0 voor kunnen staan. Onze keeper, Felix van Berkel, haalde gelukkig wel zijn normale niveau en ook de verdedigers Sebastiaan Bökkerink en Taner Sen haalden een ruime voldoende.

Na 39 minuten de onvermijdbare 1-0 en wie na rust een ander Quick verwachtte kwam bedrogen uit. RKHVV bleef het spel bepalen en in de 66e minuut werd het 2-0. De spelers waren nog steeds zoekende, invaller Tom Strijland viel goed in, alleen die ene kans in de 70e minuut ????

RKHVV miste nog wat kansen in de 2e helft en Quick groeide iets in de wedstrijd, met in de 83e minuut de 2-1 door Rens van Benthem. In de 90e minuut sloeg de vlam in de pan toen Ryan Snelders in doelpuntrijke positie onderuit werd gehaald. Direct rood voor de overtreder en in het tumult wat volgde werd nog een speler uit het veld gezonden van RKHVV met 2x geel. De strafschop leek een buitenkans op de gelijkmaker. Ryan had moeite de bal goed neer te leggen en de tegenstander deed er alles aan hem in de war te brengen. Hij legde aan, aarzelde met als gevolg dat het schot net aan de verkeerde paal van de paal belandde. Daarna had Quick nog een mooie kopkans, maar de thuisploeg heeft een uitstekende doelverdediger.

Deze jonge ploeg leert elke week, de les van deze wedstrijd is: niet te vroeg juichen na een goede serie.
Aanstaande zondag speelt Quick tegen Alcides en dan is er een prachtige gelegenheid voor revanche en Taner Sen een passend verjaardagscadeau te schenken.

website Quick '20

Wedstrijddetails

RKHVV Minuut Quick '20
37   Saliba Somi
Wessel van der Horst 40  
Ahmed Lak Wessel van der Horst 54  
66   Alessio Pinna Danny Oude Lashof
66   Luc Stolker Thom Strijland
Omar Nejjari 66  
73   Ryan Snelders
79   Thom Strijland
Sander Kooper Willem Jan Bootsma 80  
83   Rens van Benthem
Nick Stienstra 84  
Angelo Siep Keverley Albertus 87  
Ahmed Lak 89  
Jordy Geilen 89  
Jelmer Goedhart 89  
Jelmer Goedhart 89  
90   (Gemiste penalty) Ryan Snelders

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!