Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

RKHVV - Rohda Raalte

Uitslag 1 - 2 (0 - 0)

Datum zondag 18 oktober 2015 om 14:00

Scheidsrechter Coppens P.G.J.

Wedstrijdverslag

Verdiende overwinning op RKHVV


Afgelopen zondag behaalde ROHDA Raalte weer eens een overwinning. Een zeer verdiende overwinning, maar wel met littekens. Het ging in ieder geval niet van een ‘leien dakje’.


ROHDA Raalte speelde vanaf de tweede minuut met een mannetje meer. Jolf Stel was doorgebroken en kon vrij op het doel van RKHVV af. Er werd aan de noodrem getrokken en Willem-Jan Bootsma van RKHVV kon gaan douchen. De vrije trap die daaruit voort kwam werd maar net over geschoten door Saba Gwedelidze.

Halverwege de eerste helft kwam het eerste litteken. Jeroen Jansen en Joey de Haan kwam met de ‘koppen’ tegen elkaar. Beide spelers moesten met hoofdwonden naar het ziekenhuis. Jeroen Jansen kwam er goed vanaf, maar Joey de Haan heeft breuken rondom zijn oogkas en moet geopereerd worden. ROHDA Raalte domineerde, kreeg enkele goede kansen, maar deze werden niet benut.

Vlak na rust viel aan de andere kant de openingsgoal. Wessel van der Horst kon door de Raalter defensie slalommen en schoot beheerst binnen: 1-0. Rohda Raalte liet zich niet van de wijs brengen en ging verder. Dat resulteerde dan ook in de 65ste minuut tot de gelijkmaker via Aron Wierenga. Drie minuten later was het Saba Gwedelidze die ROHDA Raalte naar 1-2 schoot.

Halverwege de tweede helft moest de ingevallen Mart Hento geblesseerd per brancard het veld verlaten. In een ongelukkige valpartij kwam zijn tegenstander verkeerd op zijn enkel terecht. Op de röntgenfoto was het rommelig en eind deze week wacht verder onderzoek.

Ook Ruben Tepperik zit nu in het gips. Er werd een klein scheurtje in zijn pols geconstateerd. Toch stopte Ruben in de blessuretijd een penalty, nadat Fabian Put rood had gekregen toen hij zijn doorgebroken tegenstander het scoren belemmerde.

website ROHDA Raalte

Wedstrijddetails

RKHVV Minuut Rohda Raalte
Willem Jan Bootsma 3  
Keverley Albertus Joey de Haan 23  
23   Jeroen Jansen Coen van Heun
Wessel van der Horst 51  
60   Björn Zwikker
65   Aron Wierenga
68   Saba Gwedelidze
69   Björn Zwikker Mart Hento
Sander Kooper Maray Vahlkamp 74  
75   Dirk Jan Klijn Velderman
82   Mart Hento Jonathan Ilunga
90   Max Kiekebosch
90   Fabian Put
Jelmer Goedhart(Gemiste penalty) 90 + 1

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!