Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Rohda Raalte - Achilles 1894

Uitslag 3 - 3 (2 - 1)

Datum zondag 3 april 2016 om 14:00

Scheidsrechter Dröge S.

Wedstrijdverslag

Rohda Raalte bestolen van twee kostbare punten


Rohda Raalte is afgelopen zondag bestolen. Saba Gwedelidze maakte vlak voor tijd de 4-3, maar werd door het arbitrale trio terug gefloten wegens buitenspel. Achteraf gezien een foute beslissing van scheidsrechter Dhr. Dröge, die na afloop de beelden terug zag en concludeerde dat hij een fout had gemaakt.

Verder kunnen we concluderen dat het arbitrale trio een foutloze partij leidde. Dat moeten we wel vermelden. Maar deze 2 dure kostbare punten, kan Rohda Raalte aan het einde van de rit misschien goed gebruiken om rechtstreekse handhaving veilig te stellen. Het staat nu drie punten achter Alverna en vier punten op Dieze West.

Rohda Raalte begon goed aan de wedstrijd en wist direct al in de vierde minuut te scoren via Lars van Schooten. Na een half uur werd het 2-0 via Saba Gwedelidze. Toch wist Achilles 1894 de aansluitingstreffer te produceren via Remon Schutte. Dit resulteerde dan ook vlak na rust in de gelijkmaker via Thomas Careman. Niet veel later werd het zelf 2-3. En Rohda Raalte kon weer eens een achterstand zien goed te maken. Tien minuten voor het einde was het dan invaller Maurice Tepperik die de dikverdiende gelijkmaker binnen kopte.

Gezien de gehele wedstrijd had Rohda Raalte zeer veel kansen nodig voor die doelpunten en zag dus ook een treffer afgekeurd worden. Achilles 1894 had minder kansen nodig voor die drie doelpunten. U kunt het allemaal zien in onderstaande samenvatting en daarin ook de reactie na afloop van Saba Gwedelidze. Volgende week zondag reist Rohda Raalte af naar Oldenzaal, alwaar het in de Overijsselse derby aantreedt tegen Quick’20.

website ROHDA Raalte

Wedstrijddetails

Rohda Raalte Minuut Achilles 1894
Lars van Schooten 4  
14   Aron Mennega Stef Beute
Saba Gwedelidze 33  
37   Rémon Schutte
50   Thomas Careman
Maurice Tepperik Lennart Krijger 53  
61   Ids Hannema
Björn Zwikker Jolf Stel 69  
69   Ids Hannema Roderik Timmer
75   Rémon Schutte Henry Mansaray
Maurice Tepperik 80  
Lars van Schooten Aron Wierenga 85  
86   Stan Haanstra
Jens Veldwachter 86  
88   Tim Migchelsen
Björn Zwikker 90 + 1

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!