Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Rohda Raalte - Juliana '31

Uitslag 1 - 1 (1 - 0)

Datum zondag 1 november 2015 om 14:00

Scheidsrechter Broekman R.

Wedstrijdverslag

Gelijkspel tegen koploper Juliana´31

Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd tegen koploper Juliana´31 op het programma. Na een 1-0 voorsprong werd het toch nog 1-1 tegen 10 man van Juliana´31, nadat Aleksandar Lejic (Juliana´31) rood had gekregen wegens natrappen. Door dit resultaat won Juliana´31 de eerste periode, nadat Be Quick 1887 had verloren van Quick´20.

ROHDA Raalte begon zeer compact aan de wedstrijd. Het liet Juliana´31 komen en probeerde er razendsnel uit te komen. Dat lukte ook in de 11e minuut toen Jeffrey de Visscher een prima voorzet van Bjorn Zwikker binnen kopte. Daarna probeerde Juliana´31 de gelijkmaker te forceren, maar de defensie van ROHDA Raalte hield prima stand.

In de 2e helft was het nog altijd Juliana´31 wat het meeste balbezit had, maar er niet echt gevaarlijk mee werd. Toen Aleksandar Lejic Bjorn Zwikker na trapte en er een rode kaart voor kreeg, leek het wel of dit het kantelpunt van de wedstrijd was. Juliana´31 ging met wat meer risico spelen en dat resulteerde dan ook direct in de gelijkmaker via Wouter op den Camp.

Daarna kon ROHDA Raalte het helaas niet waarmaken om met een mannetje meer de overwinning binnen te halen. Al met al een prima punt voor ROHDA Raalte, waar er misschien meer had ingezeten, gezien de rode kaart.

website ROHDA Raalte

Wedstrijddetails

Rohda Raalte Minuut Juliana '31
Jeffrey de Visscher 15  
Leon van Rhee Max Kiekebosch 55  
Leon van Rhee 70  
74   Aleksandar Lejic
76   Wouter op den Camp
81   Sam Niland Michel van Veen
Lennart Krijger Jeroen Jansen 90  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!