Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Rohda Raalte - Rigtersbleek

Uitslag 1 - 1 (1 - 1)

Datum zondag 28 februari 2016 om 14:00

Scheidsrechter Voogsgeerd P.H.N.

Wedstrijdverslag

Teleurstellend punt tegen Rigtersbleek

Vergeleken met vorige week was het een hele andere wedstrijd op deze mooie zonnige zondagmiddag. De straffe wind blies wel koude lucht over Sportpark Tijenraan, maar het zonnetje deed goed zijn werk. Toch kwam Rohda Raalte niet verder dan 1-1 tegen hekkensluiter Rigtersbleek. Een heel contrast vergeleken met de prima overwinning van vorige week in Haren, tegen de toen nog koploper Be Quick 1887 (2-3).

Rohda Raalte had deze zondagmiddag moeite met heb maken van het spel. Het veld was hobbelig en vele passes kwamen niet goed aan. Ook zagen we te vaak verkeerde keuzes. Rigtersbleek vond dit niet erg en probeerde na hartelust er op los te counteren.

Nadat Rohda Raalte de eerste kans gemist had, scoorde Bert Verschoor al in de 8ste minuut van de wedstrijd vanuit een counter. Daarna was het toch Rohda Raalte wat de meeste mogelijkheden creëerde, maar helaas faalde. In de 21ste minuut van de wedstrijd had Rigtersbleek het Rohda Raalte nog veel moeilijker kunnen maken om de punten in eigen huis te houden, maar gelukkig mistte Rhebergen namens Rigtersbleek een 100% kans op de 0-2.

In de 35ste minuut verstuurde Coen van Heun een prima crosspass op Jeffrey de Visscher. Hij schoot vrij voor de keeper diagonaal de verdiende 1-1 binnen. Tot de rust ging het spel op en neer, maar gescoord werd er niet meer.

Dat gebeurde ook niet in de tweede helft, waardoor de 1-1 eindstand op het bord bleef staan. Wel waren er kansen voor beide teams, daar waar Rohda Raalte de grootste kansen kreeg. Twee 100% kansen werden gemist door Saba Gwedelidze en Lars van Schooten.

Maar we blijven positief. Rohda Raalte probeert via een goede serie weer boven de ‘promotie-degradatie zone’ te komen. Vier punten uit de laatste twee wedstrijden is daarmee een goede stap. Volgende week zondag 6 maart kan er een vervolg aan worden gegeven door de punten in Raalte te houden in de wedstrijd tegen Silvolde.

website Rohda Raalte

Wedstrijddetails

Rohda Raalte Minuut Rigtersbleek
8   Bert Verschoor
13   Abdul Nury
16   Frank Valley
26   Jurrie Stevens
Jeffrey de Visscher 35  
Lars van Schooten 38  
46   Mitchel Zephat Samir van Pieterson
Coen van Heun 50  
Jolf Stel Björn Zwikker 68  
71   Bert Verschoor Lucas Aydin
Orveo Ubbergen Saba Gwedelidze 76  
76   Abdul Nury Lieuwe Geesing

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!