Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Rohda Raalte - RKHVV

Uitslag 4 - 1 (1 - 1)

Datum zondag 13 maart 2016 om 14:00

Scheidsrechter Boekholt M.

Wedstrijdverslag

Heerlijke overwinning tegen RKHVV

Rohda Raalte won afgelopen zondag met 4-1 van RKHVV uit het Gelderse Huissen. Dit ging niet zonder slag of stoot. Het eerste half uur hadden de mannen van trainer Frank Tempelman nog moeite met het spel van RKHVV, maar met name na de gelijkmaker vlak voor de rust en het eerste kwartier na de rust werd het verschil gemaakt.

In de tweede helft scoorde Rohda Raalte binnen zes minuten drie keer en stond het ineens met 4-1 voor. RKHVV probeerde daarna nog wel wat terug te doen, maar het speelde lang niet meer zo goed als in het eerste half uur. Of speelde Rohda Raalte nou zo slecht in dat eerste half uur? Het is de vraag die je kunt stellen.

Ditzelfde zagen we vorige week ook tegen Silvolde, toen het eerste half uur ook niet best was. Het uur daarna was net als vorige week prima, waar Rohda Raalte meerdere kansen creëerde. Deze zondagmiddag werden ze dus wel benut, waardoor, net als de uitslag, ook het gevoel een prima opkikker kreeg.

Ook positief was het weer terug keren in de wedstrijd selectie van Jordy Bloo en Maurice Tepperik. Beiden waren langdurig geblesseerd en speelden beiden weer minuten. Ook dit is een positieve ontwikkeling die we zeker kunnen gebruiken!

Al met al dus een positieve zondagmiddag die kan worden meegenomen naar de wedstrijd van volgend weekend. Dan staat de uitwedstrijd op het programma tegen koploper Juliana’31. Wanneer er in Malden resultaat gehaald kan worden, is dat ook weer positief en gaat de inhaalslag om minimaal rechtstreeks in de Hoofdklasse te blijven de goede kant op.

website ROHDA Raalte

Wedstrijddetails

Rohda Raalte Minuut RKHVV
Jeffrey de Visscher 21  
27   Joey de Haan
Lars Kamperman Leferink 40  
53   Keverley Albertus
Saba Gwedelidze 54  
55   Omar Nejjari
Saba Gwedelidze 56  
Björn Zwikker 57  
63   Keverley Albertus Angelo Siep
Jolf Stel Björn Zwikker 72  
79   Wessel van der Horst Kevin Katendi
Maurice Tepperik Jordy Bloo 79  
Orveo Ubbergen Saba Gwedelidze 82  
82   Lars Matse Michael Teunissen

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!