Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Rohda Raalte - RKHVV

Uitslag 4 - 0 (2 - 0)

Datum zondag 15 maart 2015 om 14:00

Scheidsrechter Kooij J.

Wedstrijdverslag

Het lek is weer boven

Rohda Raalte won afgelopen zondag met 4-0 van RKHVV uit het Gelderse Huissen. Hiermee lijkt het lek boven na twee achtereen gewonnen wedstrijden. Vorige week werd er immers ook vrij gemakkelijk gewonnen van De Bataven.
Toch was het begin moeilijk. Rohda Raalte begon aan de wedstrijd met een aangepaste opstelling, daar Coen Zwollo en Lars van Schooten wegens prive redenen ontbraken en ook Jeroen Jansen en Thijs Kemperman geblesseerd waren. Het was dus even wennen. RKHVV had daar geen boodschap aan en in die beginfase hadden de Huissenaren de kansen om de score te openen. Mede dankzij goed keeperswerk van Jens Veldwachter werd dit voorkomen.

De eerste beste aanval van Rohda Raalte was raak. Boy Boeloerditi werd rand 16 meter aangespeeld. Nam de bal goed aan, draaide en schoot met zijn linker hard via de binnenkant van de paal binnen: 1-0. Dit was voor Rohda Raalte de ommekeer en men domineerde de rest van de wedstrijd. Vlak voor rust was het wederom Boy Boeloediti die prachtig scoorde (zie samenvatting).

Na de rust ging Rohda Raalte verder waarmee het gebleven was, namelijk domineren. Dit resulteerde kort na de thee in de 3-0 via Dennis Hettinga. Verder kwam Jordy Bloo weer in actie. Na een half jaar geblesseerd geweest te zijn, mocht hij invallen. Zo wordt de selectie weer completer.

Rohda Raalte creëerde daarna nog een aantal grote kansen, maar pas in het laatste minuut scoorde het wederom. Ditmaal kopte Lars Kamperman Leferink een hoekschop binnen en zette de eindstand op het scorebord: 4-0.

Website ROHDA Raalte

Wedstrijddetails

Rohda Raalte Minuut RKHVV
5   Willem Jan Bootsma Mark ter Horst
Boy Boeloerditi 13  
Jesper Harmens 30  
Boy Boeloerditi 45  
46   Mark ter Horst Nick Stienstra
Dennis Hettinga 48  
64   Cem Köse Joep Pruijn
Jordy Bloo Aron Wierenga 70  
Orveo Ubbergen Max Kiekebosch 73  
Jurrian Keilholtz Jeffrey de Visscher 75  
Hamid Haji Jafar Zarbaf 77  
Lars Kamperman Leferink 90  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!