Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Schijndel/de Wit - Beerse Boys

Uitslag 1 - 3 (1 - 3)

Datum zondag 20 september 2015 om 14:30

Wedstrijdverslag

STRAFSCHOPPEN BRENGT SCHIJNDEL OPNIEUW EEN NEDERLAAG

Ook de derde competitiewedstrijd heeft Schijndel een nederlaag gebracht. Thuis tegen Beerse Boys, de angstgegner van vorig seizoen, viel een eindstand van 1-3 te noteren. Zodoende staan de Geel-Blauwen nog steeds op 0 punten en lijkt er een moeilijk seizoen in het verschiet te liggen.

Beerse Boys begon furieus aan de wedstrijd. Daardoor kwam Schijndel sterk onder druk te staan. Echter leidt dit niet tot een tegengoal. Sterker nog, uit een prachtig uitgevoerde counter wist Freek van Eembergen zelfs de 1-0 voor Schijndel aan te tekenen. De vreugde bleek van korte duur, aangezien Beerse Boys vrijwel direct via N. van Heerbeek op 1-1 kwam. Dit leek de ruststand te worden. Echter volgde net voor rust nog een strafschop voor Beerse Boys. Brands: "De bal werd via via tegen een arm geschoten, ik kon dat niet zien maar daarover ga ik niet in discussie. Ik vond het erger dat we als aanleiding een geheel onnodige vrije trap weggeven. We staan in de rug van een aanvaller die richting eigen goal beweegt. En dan nog lopen we hem in de rug." Dit buitenkansje werd vakkundig afgemaakt door van Bijsterveldt. Zodoende werd er gerust met een 1-2 achterstand.

Vol goede moed en intenties kwam Schijndel uit de kleedkamer om de achterstand te niet te doen en wellicht compleet om te buigen. Enkele goede scoringskansen bleven echter onbenut door de Geel-Blauwen. Een bal tegen de paal was het dichtst dat Schijndel bij een doelpunt kwam. Tegen het einde van de wedstrijd was de pijp duidelijk leeg bij Schijndel. Beerse Boys profiteerde daarvan door nogmaals uit een strafschop te scoren. Mulders schoot deze binnen. De eindstand bleef dus steken op 1-3 voor Beerse Boys. Overigens werd in de 2de helft coach Brandts nog om onduidelijke redenen weggestuurd door de overspannen ogende scheidsrechter.

Schijndel staat dus na 3 wedstrijden nog steeds op 0 punten. Een ingecalculeerde start, gezien de hevig transformaties in de selectie, maar er zullen snel punten moeten worden gepakt om serieuze problemen te voorkomen.

facebook Schijndel

Wedstrijddetails

Schijndel/de Wit Minuut Beerse Boys
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!