Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Schijndel/de Wit - GOES

Uitslag 0 - 3 (0 - 3)

Datum zondag 4 oktober 2015 om 14:30

Wedstrijdverslag

De mannen van interim-trainer Hugo Barends moesten op bezoek bij hekkensluiter Schijndel. De ploeg van trainer Frans Brands, een broer van PSV technisch manager Marcel Brands, stond puntloos onderaan na vier nederlagen uit evenzovele wedstrijden. Meestal zijn dat moeilijke wedstrijden voor GOES, denk bijv. maar aan Fc Boshuizen uit, maar nu werd er fel gestart. Al in de openingsminuut werd een voorzet van Jeremy Hubregtse slecht gekopt door Mart de Kroo. De thuisclub kreeg in de 2e minuut ook een kopkans, maar de kopbal verdween naast het doel van Dennis Uyl. Een hard schot van Jeremy ging rakelings over, maar net na een kwartier was het wel raak. Een steekbal van Teun Rentmeester bereikte Gert-Jan Tierie en zijn voorzet werd bij de 2e paal ingetikt door een attente Mart de Kroo (0-1). Bart Deprez verdubbelde de voorsprong in de 22e minuut. Een voorzet van Jeremy, vanaf rechts, werd door Bart tegendraads ingekopt (0-2). Schijndel kreeg hierna een grote kans om de achterstand te verkleinen, maar doelman Dennis wist de aanvaller (in buitenspelpositie gestart ?) van scoren af te houden.

In de 32e minuut mocht een speler van de thuisclub alleen op het GOES-doel afgaan, maar nu ging de bal via de paal over de achterlijn. Twee minuten later was het aan de andere kant wel raak. Een vrije schop van Mart werd door onze aanvoerder Menancio Weeda fraai ingekopt (0-3). Opmerkelijk was nog dat assistent-scheidsrechter Peter Harinck tot tweemaal toe werd genegeerd door de scheidsrechter. Ruststand 0 – 3.
Over de tweede helft kunnen we kort zijn. GOES ging mee in het tempo van Schijndel. Misschien wel begrijpelijk gezien de comfortabele voorsprong en de zonnige omstandigheden, maar deze houding kan in de komende wedstrijden wel verkeerd uitpakken…. Er waren nog wat kleine kansjes voor GOES, maar gelukkig floot de scheidsrechter na precies 90 minuten af. Inmiddels is het wel voor de 2e keer op een rij dat de verdediging, met doelman Dennis, “de NUL” wist te houden. A.s . zondag komt Geldrop op bezoek in Zeeland. Vorig seizoen eindigde de ploeg uit de gelijknamige plaats, op plaats 7 in de 1e klasse D, met 35 punten. Kampioen in deze klasse werd EHC/Heuts, geen onbekende voor GOES.

We vinden onze komende tegenstander nu terug op plek 10, met 6 punten (twee overwinningen, thuis tegen Zeelandia Middelburg met 3-2 en uit bij Roosendaal met 0-2, en drie nederlagen, thuis tegen MOC’17 en HVCH met resp. 1-4 en 1-2 en uit bij WSC met 3-2) en een doelsaldo van 9 – 11. Het advies: Niet naar de ranglijst kijken, maar fel uit de startblokken komen. We hopen dat het publiek de weg naar “Het Schenge” weet te vinden om de nummer 2 van de 1e klasse C aan te moedigen en zien de wedstrijd met veel vertrouwen tegemoet.


Scheidsrechter : Dhr. J. v.d. Hurk (Tilburg).
Geel: Klaas van Hecke 40’ Schijndel: ---

GOES: Dennis Uyl; Klaas van Hecke (Jop Dekker 78’), Thijs v.d. Dries, Teun Rentmeester, Ruben Hollemans; Gert-Jan Tierie, Menancio Weeda, Mart de Kroo (Rob Schalkoort 78’); Jeremy Hubregtse, Bart Deprez, Ray Kroon (Tom de Bonte 71’).

Wedstrijddetails

Schijndel/de Wit Minuut GOES
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!