Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Schijndel/de Wit - HVCH

Uitslag 0 - 3 (0 - 3)

Datum zondag 6 maart 2016 om 14:30

Wedstrijdverslag

SCHIJNDEL LIJDT NEDERLAAG TEGEN KAMPIOENSKANDIDAAT HVCH
De technische staf moest flink puzzelen want Schijndel/De Wit kende liefst met 5 blessure gevallen. Hierdoor was er ook weer een plek vrij voor B-junior Brent Blummel.
Voor de rust zag het er niet naar uit dat een op papier zekere nederlaag tot stand zou komen. Tegen de koploper gaf Schijndel prima partij met de eerste echte kans voor Schijndel-spits Freek van Heemsbergen maar helaas de bal ging net naast het doel. HVCH bleef ook gevaarlijk met de lange ballen maar de snelle spitsen konden er niet van profiteren. Het spel golfde goed op en neer maar zoals vaker gebeurd bij ploegen die onder aan staan, kwam Schijndel onnodig op een 0-1 achterstand. De tweede kans voor de Geel Blauwen uit een corner was voor Jordy van Kasteren maar ook deze trof geen doel. Met de 0-1 achterstand brak de rust aan.
Na de rust hetzelfde spelbeeld maar al snel scoorde HVCH de 2-0 door onoplettendheid in de Schijndel-verdediging. Even leek Schijndel overspeeld te worden en kwamen er enkele kansen voor HVCH. Gelukkig herstelde Schijndel zich en bleef strijden voor een beter resultaat. Jordy van Kasteren werd vervangen door Niels Cuppens en even later kwam de mooiste goal van de wedstrijd tot stand door de nummer 11 van HVCH, 0-3. Vincent van Roozendaal werd nog vervangen voor Bas Wagenaars en Brent Blummel werd gewisseld voor Jorn van Tartwijk. Daarna kreeg Tommy van Schijndel nog een paar mogelijkheden maar de wedstrijd was gespeeld. Zo ging ook deze wedstrijd weer verloren en krijgt Schijndel volgende week opnieuw een loodzware wedstrijd. Het treed dan aan in Nuenen tegen de gelijknamige vereniging.

Facebook Schijndel/de Wit

Wedstrijddetails

Schijndel/de Wit Minuut HVCH
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!