Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Schijndel/de Wit - MOC '17

Uitslag 3 - 1 (3 - 1)

Datum zondag 24 januari 2016 om 14:30

Wedstrijdverslag

SCHIJNDEL/DE WIT BEHAALT MOOIE EN EERSTE OVERWINNING
Schijndel/De Wit heeft na een prima wedstrijd haar eerste overwinning van dit seizoen binnengehaald. Na 90 minuten stond er een 3-1 overwinning op he scorebord.
Met de zieke hoofdtrainer Frank Brands thuis in bed, golfde het spel voor de rust op en neer. Met heel veel inzet werd er gestreden door beide partijen maar de verdedigingen gaven geen krimp. De eerst kans was voor Schijndel al na een paar minuten maar die ging verloren. MOC ’17 had wel iets meer balbezit maar verder dan een paar corners kwamen zij ook niet.
Schijndels verdediging sloot goed maar de uitvallen brachten vooralsnog geen grote kansen voort. In de 33-ste minuut kreeg een speler van MOC ’17 de eerste gele kaart voor een schwalbe van de goed leidende scheidsrechter. Een vrije trap van MOC ’17 ging maar net over het Schijndel doel. In de 42-ste minuut kwam een perfecte voorzet van Ymanuel Hurkmans op het hoofd van Freek van Eembergen en dat betekende een verdiende 1-0 voorsprong voor Schijndel.
Na de rust kwam er een tweede gele kaart voor MOC ’17 gevolgd door een gevaarlijk schot dat goed werd verwerkt door doelman Dennis Schoenmakers. Na een volgende aanval kwam Schijndel goed weg met een schot net over doel.
Schijndel wisselde Dogan Murat voor Jorg Schapendonk voor versterking van het middenveld. In de 72-ste minuut werd een buitenspel doelpunt van MOC ’17 wel goedgekeurd door de scheidsrechter wat de 1-1 betekende. Schijndel bleef knokken voor een beter resultaat.
Rick van Pinxten werd gewisseld voor Job Gevers en kort daarop kreeg Hurkmans ook een gele kaart, maar diezelfde Hurkmans maakte direct daarna de 2-1 na een misverstand in de verdediging van MOC ‘17. Even daarna was het opnieuw hij die de bevrijdende 3-1 scoorde. Hierna kreeg hij een applaus wissel van de technische staf en werd vervangen door Vincent van Rozendaal. De voorsprong werd niet meer uit handen gegeven en zo was de eerste overwinning van dit seizoen een feit.
Een prachtige prestatie van alle 14 spelers en de technische staf. Een overwinning op inzet en mentaliteit door iedereen.

facebook Schijndel

Wedstrijddetails

Schijndel/de Wit Minuut MOC '17
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!