Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Schijndel/de Wit - Moerse Boys

Uitslag 1 - 4 (1 - 4)

Datum zondag 20 maart 2016 om 14:30

Wedstrijdverslag

ONNODIG RUIM VERLIES VOOR SCHIJNDEL/DE WIT
Moerse Boys startte feller dan Schijndel. Binnen 2 minuten was er een gevaarlijke vrije trap die net naast ging en door drie corners binnen 5 minuten liet de tegenstander zien dat er niet veel te halen was voor Schijndel. Na 20 minuten kwam Schijndel iets beter in het spel en werd de druk van Moerse Boys minder. Bas Wagemakers kreeg in de 25-ste minuut het eerste kansje maar dat werd niet benut. Direct daarna kwam Moerse Boys door een corner op een 0-1 voorsprong doordat de tegenstander vrij kon inkoppen.
Daarna belandde een kans van Bas Wagenaar jammer genoeg op de lat en even later was Brent Blummel ook dicht bij een doelpunt maar het lukte niet.
Na de rust startte Schijndel sterk en een doelpunt van Dogan Murat leek de wedstrijd te kantelen 1-1. Meteen daarna in dezelfde minuut kon een corner weer vrij ingekopt worden door Moerse Boys en zo werd het toch weer geheel onnodig, 1-2. In de 70-ste minuut werd Brent Blummel vervangen door Mohammed Nikhbat en vlak daarna ging een schot van Ymanuel Hurkmans rakelings over. Een schot van Bas Wagenaars werd nog door een verdediger van Moerse Boys van de doellijn gehaald. Het zat Schijndel in deze fase van de wedstrijd niet mee.
Moerse Boys gaf niets meer weg en bouwde de voorsprong door 2 mooie doelpunten uit naar 1-4. Ook kwamen de gebroeders van Schijndel nog in het veld voor Hurkmans en Berkelmans maar de wedstrijd was gespeeld.
Weer een nederlaag zodat handhaving in de eerste klasse steeds moeilijker wordt. Maandag 2-de Paasdag speelt Schijndel thuis tegen SC ’t Zand en hopelijk kan de laatste strohalm worden aangegrepen.

facebook Schijndel/de Wit

Wedstrijddetails

Schijndel/de Wit Minuut Moerse Boys
0  
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!