Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Schijndel/de Wit - Roosendaal

Uitslag 0 - 1 (0 - 1)

Datum zondag 24 april 2016 om 14:30

Wedstrijdverslag

DEGRADATIE NAAR 2DE KLASSE EEN FEIT NA OPNIEUW EEN ONTERECHTE NEDERLAAG

Na de wedstrijd tegen Roosendaal is de toch wel verwachtte degradatie definitief geworden. Schijndel startte met 2 geblesseerden en 2 geschorste spelers maar was in de eerste helft de bovenliggende partij.
Binnen 5 minuten schoot Mohammed Nikbakht rakelings over na een goed opgezette aanval. Schijndel bleef de bovenliggende partij en 7 minuten later ging een poging van Murat Dogan, die de keeper te ver voor zijn doel zag staan, net over. Het spel golfde heen en weer met Schijndel wat beter en ook sterker dan de tegenstander.
In de 24-ste minuut kreeg Schijndel een vrije trap die via de keeper en de lat over ging. Roosendaal was tot dat moment geen enkele keer gevaarlijk geweest voor het doel van Frank Schevers. In de 36-ste minuut weer een kans voor Schijndel maar de inzet werd door de keeper gestopt en ook uit de terug springende bal werd niet gescoord. Toen iedereen dacht met een blanke stand te gaan rusten was er een onoplettendheid in de verdediging die Roosendaal in staat stelde om de 0-1 aan te laten tekenen. In de allerlaatste minuut voor rust ging een vrije trap die los gelaten werd door de keeper niet in het doel maar erover. Zo gingen we met een onterechte achterstand de rust in.
In de rust werd Vincent van Rozendaal vervangen door Kevin Mangandu. Schijndel bleef de aanval zoeken en dat leidde in de 53-ste minuut tot een gevaarlijk schot dat door de keeper tot corner kon worden gewerkt. Direct daarna werd Ymanuel Hurkmans gewisseld voor Brent Blummel om wat meer aanvallender te kunnen gaan spelen. In de 70-ste minuut werd de wedstrijd vanwege een grote hagelbui even onderbroken en ging de wedstrijd daarna weer gewoon door. Om nog meer aanvallender te kunnen spelen werd ook verdediger Robin van Schijndel vervangen door Kai de Visser. Even daarna werd een prachtige aanval van Schijndel net naast geschoten door Brent Blummel en ook een vrije trap leverde niets meer op. De goed leidende scheidsrechter van Bekkum floot voor het einde en de degradatie die er al een tijdje aan zat te komen was een feit.
Toch weer een onterechte nederlaag die niet nodig was geweest en zoals een Roosendaal supporter opmerkte een goedkope overwinning voor ons waar we blij mee zijn. Laten we hopen dat we de laatste 3 wedstrijden met dezelfde instelling zullen spelen dan gaan we op naar een nieuwe uitdaging in de 2e klasse volgend seizoen. Jammer voor de jongens en de technische staf maar er zat niet meer in dit seizoen.

Facebook Schijndel/de Wit

Wedstrijddetails

Schijndel/de Wit Minuut Roosendaal
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!