Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Schijndel/de Wit - WSC

Uitslag 4 - 6 (0 - 0)

Datum zondag 6 september 2015 om 14:30

Wedstrijdverslag

SCHIJNDEL TREKT AAN HET KORSTE EIND TEGEN WSC IN KNOTSGEK DUEL, 6-4 NEDERLAAG

In een knotsgekke wedstrijd heeft Schijndel een nederlaag geleden in Waalwijk tegen WSC, Met beide een jong talentvol elftal, wat resulteerde in vooral vrij voetbal, vielen de doelpunten als rijpe appelen. Het totaal aantal doelpunten bleef uiteindelijke steken op 10, helaas voor Schijndel op een negatieve manier verdeeld. Een 6-4 nederlaag verscheen op hett scorebord.

Vanaf de eerste minuut was al duidelijk dat er veel doelpunten te verwachten waren. op dat moment stond Schijndel namelijk al met 1-0 achter door toedoen van Smout. Na een kwartier wist hij het doel weer te vinden, 2-0. Bij Schijndel ging er verdedigend nog te veel fout en dat werd goed afgestraft. Maamar maakte er zelfs nog 3-0 en 4-0 van voor WSC. Gelukkig kon Schijndel via Van Pinxten nog wat terug doen voor de rust, 4-1. Echter dit werd snel te niet gedaan door Bakkali. Die bracht de 5-1 op het scorebord.Na de rust ging Schijndel opportunistisch spelen, waar WSC het duidelijk moeilijk mee had, De kopjes bleven overeind en Schijndel bleef op zoek naar de doelpunten. Strijd was er voldoende en dat mag het team dan ook als groot compliment meenemen. Echter was het geluk niet aan Schijndelse zijde en werden de mogelijkheden niet afgemaakt. Uiteindelijk wist Nikbakht de 5-2 aan te tekenen. Loon naar hard werken. Zoals bij talentvolle ploegen wel vaker, kreeg men echter weer meteen de deksel op de neus. Liechter tekende de 6-2 aan. Schijndel bleef aandringen en wist via Van Schijndel en Van Eembergen nog twee doelpunten aan het totaal toe te voegen. Echter bleek de tijd te kort om de inhaalrace te voltooien. Zodoende bleeft de score steken op 6-4 voor WSC.

Kortom een prachtige open wedstrijd om te zien, maar niet het gewenste resultaat. Een compliment voor de strijd die men geleverd heeft, maar 6 doelpunten tegen krijgen moet eigenlijk niet kunnen, Er is nog genoeg positieve hoop voor de toekomst.

Facebook Schijndel/de Wit

Wedstrijddetails

Schijndel/de Wit Minuut WSC
90  
90  
90  
90  
90  
90  
90  
90  
90  
90  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!