Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

SV Venray - Heidebloem/Bovitec

Uitslag 4 - 2 (4 - 2)

Datum zondag 6 december 2015 om 14:30

Wedstrijdverslag

Venray wint van Heidebloem
E-mailadres Afdrukken PDF
Het is bewolkt op sportpark de Wieën in Venray. De wedstrijd begon 5 minuten later als gevolg van een stroomstoring. Heidebloem begint met de aftrap. Venray begint fel aan de wedstrijd. In de 2e minuut krijgt Venray al de 1e kans op 1-0: Rick Egelmeers geeft een goede steekbal op Niek Versteegen. Versteegen geeft een voorzet op Chris Jakobs, Jakobs legt de bal terug op Versteegen maar die raakt de bal niet goed en schiet de bal heel hoog over. Heidebloem krijgt ook een goede kans. In de 7e minuut komt er een voorzet vanuit de linkerkant die bij Ricardo Geurts terecht komt. Geurts maakt de actie hij en legt de bal voor.

Deze voorzet wordt niet goed weggewerkt door de verdediging van SV Venray waardoor Erwin Hermans vrij kan inschieten maar doelman Niels Nielen redt. In de 9e minuut trapt Niels Nielen de bal niet goed uit, de bal komt bij de tegenstander in de voeten terecht. Er wordt een goede steekpass gegeven op Jeremy Lemmens, Lemmens schiet maar doelman Nielen redt met de voet en houdt dus zijn doel schoon. In de 18e minuut krijgt SV Venray een vrije trap in de buurt van de 16 meter Joy Koenen gaat achter de bal staan hij schiet de bal en... Oehhhh hij schiet de bal op de kruising. Dit had de 1-0 moeten zijn. 1 Minuut later krijgt Niek Versteegen een gele kaart nadat hij een aantal kleine overtreding achter elkaar heeft gemaakt. In de 22e minuut krijgt Venray een vrije trap op 18 meter van het doel nadat Ethel Daal een overtreding maakte op Niek Versteegen. Versteegen gaat zelf achter de bal staan, hij schiet de bal in de verre kruising in het doel. Venray leidt met 1-0 in de 23e minuut. Heidebloem is nu wakker. In de 29e minuut komt er een voorzet vanaf de linkerkant. Ricardo Geurts schiet op doel, Niels Nielen redt opnieuw. Heidebloem blijft doorgaan en creëert steeds grotere kansen. In de 34e minuut bijvoorbeeld: er komt weer een voorzet vanaf de linkerkant, de bal komt op het hoofd van Ricardo Geurts terecht en opnieuw redt doelman Nielen. Venray dan op de counter: de lange bal van Nielen op Niek Versteegen, Versteegen ziet dat aan de andere kant Armend Shala vrij loopt. Shala legt de bal perfect terug op Joy Koenen maar die heeft vervolgens te veel tijd nodig. De bal wordt voor de voeten weggetikt door een verdediger. De bal komt via een verdediger van Heidebloem toch weer voor de voeten van Joy Koenen. Dit keer stuit hij op de doelman. Een grote kans dus voor Venray. Dan komt in de 38e minuut Heidebloem met een noodgedwongen wissel: met een blessure gaat Angelo Rouwette van het veld in zijn plaats komt met nummer 5 Bas Koolen. In de extra tijd van de 1e helft komt Heidebloem met de laatste aanval: Khalid Ait Salah geeft voor, de bal wordt maar net naast gekopt door Dirgham Boukhris. Dan is het rust in Venray.
In de rust is er een wissel plaatsgevonden aan de zijde van Heidebloem: Hicham Iguffa komt in plaats van Antoine Merlino. Dan begint de 2e helft. Venray komt slecht uit de kleedkamer. 4 minuten na rust komt Heidebloem op een 1-1 gelijke stand. Een lange bal naar de linkerkant waar Ricardo Geurts helemaal vrij staat. Geurts legt de bal vanuit de lucht in een keer voor het doel waar Khalid Ait Salah vrij staat en de bal tegendraads in kopt. 1-1 in de stand na 49 minuten spelen.
In de 54e minuut komt Venray zelfs op achterstand. Er wordt een crosspass gegeven op wederom Ricardo Geurts. Geurts legt de bal terug op de ingevallen Hicham Iguffa. Er wordt in de 1e instantie goed verdedigd, maar in 2e instantie schiet Hicham Iguffa de bal met het nodige geluk binnen. In de 56e minuut krijgt Venray de ultieme kans op de gelijkmaker: een voorzet vanaf de linkerkant de bal blijft bij een verdediger hangen en komt voor de voeten van Chris Jakobs. Hij schiet echter recht op de keeper. In de 60e minuut vindt er een wissel plaats aan de zijde van SV Venray: Tom Kessels wordt naar de kant gehaald in zijn plaats komt met nummer 9 Chris Wilschut. 7 Minuten later komt er iets goed van pas voor de Venraynaren: Ethel Daal krijgt zijn 2e gele kaart van de wedstrijd en moet dus van het veld af. Het is nu 11 tegen 10. Daar profiteert SV Venray optimaal van. Al 2 minuten na de rode kaart in de 69e minuut trekt Venray de stand gelijk: Niek Versteegen onderschept de bal op het middenveld en kan zo door de verdediging van Heidebloem lopen om daarna de bal af te leggen op teamgenoot Armend Shala. Shala schiet feilloos binnen en laat de keeper kansloos. 2-2 is de stand na 69 minuten spelen. Venray blijft domineren. En belangrijker nog, het maakt goals. In de 79e minuut wordt het dan ook 3-2 voor de roodwitten: Armend Shala blokt een pass op het middenveld, de bal komt voor de voeten van Niek Versteegen. Hij sprint in volle vaart naar het doel van doelman Thomas Klakow en faalt niet 1 op 1 met de keeper en zet Venray op een 3-2 voorsprong. In de 83e minuut krijgt Chris Jakobs een domme gele kaart: Jakobs beklaagt zich over een overtreding die gemaakt is en krijgt daarvoor een gele kaart.
1 Minuut later krijgt Venray de kans om de voorsprong te vergroten: Niek Versteegen stuurt Chris Jakobs weg op rechts. Jakobs wil de bal in 1 keer schieten maar raakt de bal net niet goed genoeg om hem op doel te krijgen. In de 90e minuut wordt de wedstrijd dan definitief beslist: Niek Versteegen geeft een prachtige steekbal op Joy Koenen. Koenen geeft een pass op Armend Shala en hij beslist het duel door de 4-2 binnen te schieten. 1 Minuut later komt er nog een rode kaart voor Ricardo Geurts die zijn woede even moest uiten: hij maakt een sliding, die vervolgens met een rode kaart wordt bestraft door scheidsrechter Smits uit Oss. Dan is het gedaan en fluit scheidsrechter Smits voor het einde van het duel en SV Venray houdt eindelijk weer eens de volle buit op

Alvaro Langenhuizen (SV Venray)

Wedstrijddetails

SV Venray Minuut Heidebloem/Bovitec
0  
0  
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!