Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

SV Venray - Susteren

Uitslag 2 - 2 (2 - 2)

Datum zondag 20 september 2015 om 14:30

Wedstrijdverslag

Venray verspeelt kostbare punten

Op zondag 20 september speelt SV Venray een thuiswedstrijd tegen SC Susteren. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de deze week overleden Angelique Verhagen (39 jaar). Susteren begint aan de wedstrijd. Venray begint fel hun krijgt dan ook de eerste kans van de wedstrijd in de 4e minuut: een aanval over rechts met de opkomende back Jordy Wismans. Jordy zoekt de combinatie met Niek Versteegen en geeft de bal voor. Maar Chris Jakobs raakt de bal niet goed en de bal verdwijnt naast het doel van doelman Luuk Janssen. Venray blijft doorgaan: in de 10e minuut krijgt Venray een vrije trap. Joy Koenen gaat achter de bal staan: Joy legt de bal voor, Rik Linders laat de bal slim gaan, waardoor Chris Wilschut de bal kan binnen tikken maar hij schiet recht op de keeper van Susteren.

Susteren krijgt een corner in de 11e minuut, maar die is ongevaarlijk. Venray dan in de counter: Rick Egelmeers legt de bal voor het doel Armend Shala komt inlopen en mist net. Dan in de 18e minuut verslapt Venray even en meteen is het raak voor Sportclub Susteren. Een aanval over de rechterkant Bart Dings, legt de bal voor en die wordt tussen de palen getikt door Kevin Hoffmans. Het staat tegen de verhouding in 0-1. In de 22e minuut krijgt Venray een corner die word genomen door Joy Koenen. De corner wordt verlengd door Tom Kessels en net naast getikt door Chris Wilschut. Zo had Venray op gelijke hoogte kunnen komen. Venray gaat door en had misschien we een penalty moeten krijgen als een verdediger hands maakt , maar het wordt niet gezien door scheidsrechter Van de Rijt. Eén minuut later is het dan wel raak voor SV Venray: Rick Egelmeers komt naar binnen hij geeft een steekbal op Niek Versteegen. Versteegen passt de bal naar Armend Shala. In 1e instantie kan de doelman van Susteren de inzet keren, maar in de rebound laat Shala de keeper kansloos en staat het 1-1.
In de 3e minuut na rust komt trainer Stef Sijbers noodgedwongen met een wissel: de aangeslagen Chris Jakobs verlaat het veld en in zijn plaats komt Danny Pelzer. Venray krijgt in de 58e minuut een grote kans om op voorsprong te komen: Venray zet een aanval op aan de linkerkant Joy Koenen krijgt de bal aangespeeld door Rick Egelmeers en schiet vanuit de draai de bal op de lat. Slechts 1 minuut later komt Venray goed weg bij een diepe bal van Susteren. Gelukkig komt Nielen ondanks twijfel als winnaar uit de ontstane 1 tegen 1 situatie. In de volgende situatie krijgt Susteren een vrije trap aan de rand van het strafschopgebied. Nielen redt knap op de lastige bal onder in de korte hoek, de rebound wordt door de verdediging opgeruimd.
Drie minuten later gaat het opnieuw mis voor Venray: een corner vanaf rechts wordt binnen geschoten vanaf de 16 door Loek Bisschops. Doelman Nielen zit er nog knap aan, maar kan de bal niet voldoende van richting veranderen en die verdwijnt nog net aan de binnenkant van de paal in het doel. De stand is 1-2. Susteren mocht maar vier minuten genieten van de voorsprong want verdediger Rik Linders speelt de bal naar Rick Egelmeers. Egelmeers steekt de bal op spits Chris Wilschut. Wilschut schiet op de keeper en krijgt vervolgens nog een kans die hij niet laat liggen: 2-2.
In de 69e minuut krijgt Niek Versteegen een vrije trap die hij zelf gaat nemen: hij schiet de bal in de hoek van de keeper Luuk Janssen die met een prima redding een Venrayse voorsprong voorkomt.
Een kwartier voor het einde komt met Maik Michiels nieuwe snelheid in het veld. Hij vervangt Armend Shala. Dezelfde Michiels wordt in de 85e manier hard onderuit gehaald op de rand van het strafschopgebied. De scheidsrechter geeft echter aan dat de bal gespeeld zou zijn en fluit dus niet.
Venray speelde vandaag te langzaam en te slordig om meer af te dwingen.

Alvaro Langenhuizen (SV Venray)

Wedstrijddetails

SV Venray Minuut Susteren
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!