Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

TEC - HSC '21

Uitslag 2 - 0 (1 - 0)

Datum zondag 4 oktober 2015 om 14:00

Scheidsrechter D'Onorio G.

Aantal toeschouwers 500

Wedstrijdverslag

HSC'21 zakt weer weg op de ranglijst

Verslag Rene Waning / hsc21.nl

HSC'21 liep zondag tegen de derde nederlaag van het seizoen aan en is daardoor weer verzeild geraakt daar waar het wilde wegblijven, de gevarenzone. Tegenstander TEC nestelde zich door de 2-0 zege in de subtop. Het feit dat de tegenstander uit Tiel helemaal niet zoveel beter was geeft te denken, HSC'21 toonde onvoldoende de wil om ten koste van alles te winnen en kreeg daardoor het deksel op de neus.

De eerste tegentreffer was in dat opzicht tekenend. HSC'21 liet zich vier keer binnen tien seconden aftroeven in het duel, waarna Joel Sanaky vervolgens na een misverstand tussen Freek Grondman en Jeffrey Brammer kon scoren. De groenwitten liepen daardoor alweer vroeg achter de feiten aan.

Met twee wissels in de rust probeerde Eddy Boerhof het tij te keren. Na rust was er ook meer druk van HSC'21 en waren er ook een paar goede kansen. Cenk Uguz kreeg na goed voorbereidene werk van Bas ter Hogt een uitgelezen mogelijkheid, maar strandde op Sebastiaan van der Sman. In de slotfase was invaller Joost Exterkate nog dicht bij de gelijkmaker, maar zijn inzet miste kracht. In de absolute slotfase besliste Matthijs van Gessel na een fraaie actie het duel in Tiels voordeel.

De komende weken krijgt HSC'21 een belangrijke serie wedstrijden voor de kiezen tegen ploegen uit het rechterrijtje. Het team zal echter wel meer dan de laatste twee duels het geval was de tanden moeten laten zien om de draad weer op te pakken en weg te komen uit de onderste regionen.

Wedstrijddetails

TEC Minuut HSC '21
Nehemia Sanaky 11  
36   Burak Basut
44   Leon van Dijk
46   Kelvin Veensma Koen Garritsen
46   Bas Postma Rick Bouwmeister
Massaro Latuheru Joël Sanaky 60  
Erik van Dee Mohammed Nouri 60  
82   Bas ter Hogt Joost Exterkate
87   Koen Garritsen
Matthijs van Gessel 90  
Gregory Viereck 90  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!