Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

TOP - UDI '19/Beter Bed

Uitslag 0 - 2 (0 - 1)

Datum zondag 1 november 2015 om 14:30

Scheidsrechter Os E. van

Wedstrijdverslag

Simpele overwinning UDI bij sv TOP (0-2)

Het was vandaag geen hoogstaande wedstrijd in Oss. De eerste helft was redelijk mat met de bezoekers uit Uden die de betere ploeg waren. Men kwam voor rust op 0-1 na een rebound van Werts. Na de rust was er meer druk van UDI richting het Osse doel maar ondanks de werklust konden de Udense voorwaartsen zich nauwelijks onderscheiden. Ook de 0-2 van Bollen kwam uit een rebound. Drie punten voor UDI in een matig duel tegen TOP dat vandaag kwalitatief te kort kwam.
Het was even wennen op bezoek bij sv TOP want sinds deze zomer hebben de Osse amateurs drie nieuwe kunstgrasvelden in gebruik mogen nemen en wordt er dus niet meer in het stadion gespeeld. De nieuwe kantine is nog in aanbouw maar straks zit de club er weer netjes bij. Hopelijk krijgen de Osse supporters ook nog ergens een overkapping langs het nieuwe hoofdveld zodat men bij minder weer ook droog kan zitten.
UDI begon vandaag de wedstrijd met Bollen op de plaats van de wegens vakantie afwezige de Ruijter en voorin was gekozen voor Philippart, Wassenberg en Lars van Geelkerken omdat aanvaller Wolf deze week wegens werkverplichtingen niet had kunnen trainen. Al direct vanaf de aftrap werd duidelijk dat UDI vandaag de bovenliggende partij zou zijn. Het eerste echte gevaar leverde direct een treffer op. Het was Lars van Geelkerken die vanaf links een messcherpe vrij trap nam die via de onderkant van lat terug sprong en door de oplettende Werts goed werd ingekopt. UDI probeert dan wel op zoek te gaan naar een tweede treffer maar het spelniveau is te mager om gevaarlijk te worden. Het blijft bij twee pogingen van Wassenberg en Philippart. De thuisclub was niet een keer gevaarlijk voorin geweest en dus had Sander Maas in het Udense doel een hele rustige middag.
Na de rust Is er de eerste kans van de wedstrijd voor TOP wanneer de thuisclub een vrije trap mag nemen vanaf rechts en de indraaiende bal bovenop de lat terecht komt. Bij UDI zit er nu meer strijd in het team en laten de voorhoedespelers aardig wat werklust zien zonder echter voor echt gevaar te zorgen. De beste mensen van UDI staan vandaag achterin met Hofmeijer en Anpong die samen met middenvelder Joep van Geelkerken de spaarzame Oss aanvallen onschadelijk maken. De rest van het team wint haar duels vooral op inzet. Enkele keren komt Wassenberg op rechts goed door maar tekenend waren de voorzetten die telkens net de echte precisie misten.
Bijna halverwege de tweede helft komt UDI dan toch aan de tweede treffer wanneer een vrije trap hoog indraait en in een kluwen van spelers half wordt weg gewerkt. Het is Koen Bollen die alert is en het beslissende tikje tegen de bal zet en daarmee de stand op 0-2 bracht. Even later is er een fraaie actie van Philippart die vanaf links van op de achterlijn teruglegt en Lars van Geelkerken een perfecte kans geeft maar de Udenaar maakt een overstapje in de veronderstelling dat kort achter hem er nog iemand beter voor zou staan. Helaas was daar geen UDI-speler te bekennen. Het tweede en laatste wapenfeit van de Osse ploeg van deze middag komt op naam van invaller Ali Jama die met links net over het Udense doel schiet. Udenaar in Osse dienst Anwar Tuithof kon vandaag ook geen potten breken maar moest ook veel arbeid verrichten om in balbezit te komen.
De drie punten van vandaag waren belangrijk en nu kan het vizier naar de wedstrijd volgende week zondag thuis tegen Dongen. Deze ploeg won vandaag van medekoploper Vlissingen en haalde daarmee ook de eerste periode. Een pittige tegenstander voor de Udenaren maar wel een team waar UDI meestal goed tegen speelt.

website UDI '19

Wedstrijddetails

TOP Minuut UDI '19/Beter Bed
Maarten Spanjers 12  
14   Mark Werts
Armin Alibasic 35  
53   Dick Smits
61   Koen Bollen
Anwar Tuithof 66  
Fazli Ibis Coen van Beljouw 67  
Abdullah Telli Jordy Gutte 67  
Franck Nzogning Rolf van den Boogaart 73  
83   Lars van Geelkerken Tim Wolf
86   Mark Werts Robin Walk
88   Robin van Cuijk Nick van Dijk

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!