Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Tubantia - TVC '28

Uitslag 0 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 3 april 2016 om 14:00

Wedstrijdverslag

TVC '28deelt punten met Tubantia

TVC '28 deelde de punten met Tubantia. In Hengelo werd de eerste helft gekenmerkt door slordig spel van beide kanten.Vooral in de passing lieten de twee teams nogal wat steken vallen. Tubantia had een licht veldoverwicht doch wist daar niet van te profiteren. TVC-verdediger Maarten Booijink moest na een half uur spelen met een blessure aan de kant. Mick Schlepper ontpopte zich als een adequate vervanger.

In het tweede bedrijf werd TVC sterker en zocht de ploeg de aanval. Niels Leemhuis lanceerde zichzelf maar zijn schot ging net naast. Een ziedende vrije trap van Jeffrey Huizinga werd door de Tubantia doelman net over de lat getikt. Maarten Oude Avenhuis wist in kansrijke positie evenmin het net te vinden. Defensief gaf TVC weinig weg. Tubantia hanteerde veelal de lange bal waarop sluitpost Ruben Lucas dankbaar kon reageren. Uiteindelijk bleef het op sportpark De Bijenkorf bij een 0–0 gelijkspel.

Cruciaal duel

In de strijd om lijfsbehoud volgt komend weekend een cruciaal duel. Dan is Heino te gast in Tubbergen. Die ploeg bivakkeert met 20 punten netbuiten de gevarenzone maar is door TVC nog te achterhalen. Voor de Tubbergenaren is het zaak nog drie teams onder zich te houden. Door de opheffing van AFC Arnhem wordt deze ploeg al als gedegradeerd beschouwd. Als de Tubbergenaren behalve WSV ook Rood Wit en Heino onder zich weten te houden is klassenbehoud een feit. Maar dan mogen ervan nu af aan nog nauwelijks punten gemorst worden. Om te beginnen zal komende zondag van Heino moeten worden gewonnen. Omdat ook die ploeg de hete adem van TVC in de nek voelt, wordt dat dus een strijd op het scherpst van de snede. De uitbeurt werd door de Tubbergenaren met 4–3 verloren. Zondag om 14.00 uur krijgen de mannen van coach Douwe Jansen een herkansing.

website TVC '28

Wedstrijddetails

Tubantia Minuut TVC '28

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!