Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

TVC '28 - BWO

Uitslag 1 - 1 (1 - 1)

Datum zondag 29 mei 2016 om 14:00

Wedstrijdverslag

TVC komt tot een gelijkspel tegen BWO

Na een zinderende overwinning op FC Winterswijk staat TVC in de strijd om lijfsbehoud voor nog een finale krachtproef. Een tweeluik met het Hengelose BWO moet uitsluitsel brengen of TVC ook volgend seizoen op het podium van de 1e klasse mag acteren. In het eerste duel in Tubbergen trad de thuisclub aan met een gehavend team. Vooral in defensief opzicht moest coach Douwe Jansen improviseren. TVC begon sterk aan de wedstrijd.

Na een sterke openingsfase kwam TVC in de 11e minuut verdiend op voorsprong door een doelpunt van Niels Leemhuis. Na dit doelpunt nam BWO langzaam het initiatief over wat leidde tot een grote kans in de 29e minuut. De laatste fase in de eerste helft was weer voor TVC . Na de rust was de wedstrijd volledig in evenwicht met kansen aan beide zijden. Door een blessure van de scheidsrechter was er een onderbreking van 20 minuten.De wedstrijd leek te eindigen in een overwinning voor TVC.Ver in blessuretijd gaf TVC de voorsprong echter uit handen. Een fout in de defensie werd door BWO koelbloedig afgestraft door Thijs van Gessel. Eindstand 1-1.

Komende zondag wordt het laatste, allesbeslissende duel gespeeld in Hengelo. Op sportpark ’t Noark gaat om 14.00 uur de bal rollen.

Wedstrijddetails

TVC '28 Minuut BWO
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!