Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

TVC '28 - SC Bemmel

Uitslag 0 - 1 (0 - 0)

Datum zondag 28 februari 2016 om 14:00

Wedstrijdverslag

TVC '28 verliest in slotfase

TVC '28 verloor in de slotfase van een calculerende ploeg uit Bemmel. Lange tijd zag er naar uit dat de teams de punten zouden delen, maar vlak voor tijd wisten de Betuwenaren de zege alsnog binnen te slepen. Een zuur verlies voor TVC dat qua veldspel beslist niet onderdeed voor de tegenstander. De Tubbergenaren kregen zelfs de beste kansen, met name in de eerste helft. Meteen na de aftrap brak Mauro Plegt op links door en bediende Stef Roelofs op maat. De linkerspits faalde echter in de afronding. Even later was er opnieuw een hoofdrol voor Plegt. Zijn schot werd echter geblokt. Eerst vlak voor de thee deed Bemmel wat terug. De inzet van Davy Hendriks werd echter bekwaam gepareerd door TVC-goalie Ruben Lucas.

Na de pauze werd de strijd rommeliger met slordigheden aan beide kanten. Opnieuw had TVC de beste kansen. Een schot van Niels Leemhuis vloog rakelings over. Even later zag Maarten Oude Avenhuis zijn inzet geblokt. Bemmel loerde op de counter en zag die strategie vlak voor tijd beloond. Johan Knipping kroonde zich met een fraaie tot matchwinner. Door de zege stijgt Bemmel naar de tweede plaats terwijl TVC veroordeeld blijft tot de gevarenzone.

Komende zondag is het team vrij. Aanvankelijk stond de thuiswedstrijd tegen AFC Arnhem 1 op de rol, maar die vereniging is opgeheven. Een week later wacht in Lichtenvoorde de confrontatie met Longa '30. Het eerste duel ging voor de Tubbergenaren ruim verloren.

website TVC '28

Wedstrijddetails

TVC '28 Minuut SC Bemmel
90  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!