Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

TVC '28 - WSV

Uitslag 3 - 1 (3 - 1)

Datum zondag 8 mei 2016 om 15:00

Wedstrijdverslag

TVC wint van WSV en speelt nacompetitie

Voor het vlaggenschip van TVC ’28, dat met 3-1 te sterk was voor WSV, wacht de nacompetitie. TVC begon ronduit zwak aan de wedstrijd tegen de ploeg uit Apeldoorn en kreeg de rekening gepresenteerd. Slecht wegwerken in de TVC-defensie leidde de 0-1 in. Modou Nijang drukte de bal over de lijn. Het doelpunt schudde de thuisploeg wakker. Een voorzet van Okke Schepers werd door Niels Leemhuis net naast gegleden. Even later was het wel raak. Opnieuw was Okke Schepers de aangever. Zijn strakke schot werd in eerste instantie nog gepareerd door de WSV-goalie, maar in de rebound schoot Jeffrey Huizinga alsnog raak 1-1.

Na de thee trok TVC de wedstrijd naar zich toe. Een ziedend schot van Jeffrey Huizinga werd door de WSV-goalie net over de lat getikt. Ook Okke Schepers beproefde de doelman die de bal niet goed onder controle kreeg. Mick Schlepper was er als de kippen bij en scoorde zijn eerste doelpunt voor het team (2-1). Een kwartier voor tijd kreeg WSV de genadeklap. Thijs Koopman kopte uit een corner snoeihard op de lat. De terugspringende bal werd door Niels Leemhuis binnengeschoten. In de slotfase voorkwam TVC-doelman Ruben Lucas met een fabuleuze redding de aansluitende treffer voor de Apeldoorners. Door het verlies is WSV gedegradeerd. Eerder werd het opgeheven AFC Arnhem al als zodanig beschouwd. Voor TVC rest de nacompetitie, samen met Rood Wit.

Komend Pinksterweekend speelt TVC 1 de laatste competitiewedstrijd in Nijverdal tegen De Zweef 1. Voor beide ploegen staat er niets meer op het spel. Om 14 uur wordt in Nijverdal afgetrapt.

Jeffrey Huizinga en Kelvin Stopel speelden beide hun 250e wedstrijd in de hoofdmacht van TVC ’28.

website TVC '28

Wedstrijddetails

TVC '28 Minuut WSV
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!