Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

UNA - FC Lienden

Uitslag 2 - 2 (1 - 0)

Datum zaterdag 19 september 2015 om 19:30

Scheidsrechter Hof M.

Aantal toeschouwers 600

Wedstrijdverslag

Ook deze zaterdagavond lukte het UNA niet om van FC Lienden te winnen. Wel was de thuisploeg goed op weg, maar een 2-0 voorsprong werd omgebogen tot een 2-2 gelijkspel.
De bezoekers uit de Betuwe waren gedurende de eerste 45 minuten de bovenliggende partij, zonder echt goede kansen te creëren. De beste mogelijkheid was een vrije trap op rand zestien meter van Frank Wiafe-Danquah, maar zijn inzet ging rakelings langs de verkeerde kant van de paal.
Kort voor rust kwam UNA op voorsprong door Mark Janssen. Na de thee verdubbelde Jeroen Stottelaar de score met een snoeiharde vrije trap boven in de kruising. Vervolgens ging Lienden risico nemen, waarbij het veelvuldig de lange bal hanteerde op de bonkige spits Guiliano Grot. Met succes, want Grot rondde een aanval doeltreffend af. UNA probeerde met man en macht de zege over de streep te trekken, maar kreeg twee minuten voor tijd de deksel op de neus.
Mike Vreekamp speelde zich knap vrij en knalde de bal hoog in het doel van Stoskovic. Een gelijkspel was volgens de neutrale toeschouwer(s) een terechte uitslag.
UNA zal het verder moeten stellen zonder Mart van de Gevel. Zijn droom (een wereldreis) wordt werkelijkheid, maar zelf gaf hij aan nog even te twijfelen omdat voetballen op dit niveau bij een prachtige vereniging ook zijn charmes heeft. Ik zou zeggen na Hawaï weer richting Veldhoven en dan specifiek Zeelst, het mooiste plekske!

Wedstrijddetails

UNA Minuut FC Lienden
Willem Tieben 32  
Mark Janssen 43  
Pieter-Jan Scheerlinck 53  
56   Christiaan van Hussen
Jeroen Stottelaar 58  
59   Mark Fennebeumer Mo Ajiach
Teun Sebregts 59  
62   Leon Broekhof Ralph Dua
65   Guiliano Grot
Emre Bostanci Mark Janssen 73  
76   Milad Intezar Erik van Eem
Thom van de Donk Benjamin van Wanrooij 84  
88   Mike Vreekamp
Dennis van de Reek Mart van de Gevel 89  
90   Erik van Eem

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!