Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

UNA - HBS

Uitslag 2 - 1 (0 - 1)

Datum zondag 24 januari 2016 om 14:30

Scheidsrechter Kloeze J. te

Aantal toeschouwers 300

Wedstrijdverslag

In een matig duel wist UNA de drie punten in eigen huis te houden. Daar zag het na 20 minuten voetbal niet naar uit. HBS kwam in de 2e minuut op voorsprong. Ricardo Samoender draaide een hoekschop direct in het doel en even later veroorzaakte Petar Stoskovic een overtreding op Willem Six binnen de zestien meter. De toegekende strafschop ranselde Stoskovic echter op fraaie wijze uit zijn doel. Dit zou een ommekeer in het spel van de thuisploeg kunnen zijn, maar helaas bleef een verbetering van het veldspel uit. Kort voor rust maakte doelpuntenmaker Samoender een trappende beweging richting Nick Tielemans, waardoor de HBS speler met rood kon vertrekken.
De tweede helft werd er aanvankelijk niet beter op. UNA kon met moeite de man meer situatie uitbuiten, HBS trok massaal in de verdediging (met uitzondering van Tjeerd Westdijk) en probeerde het tempo uit de wedstrijd te halen door bij duels vooral hard te schreeuwen, hiermee voordeel te halen bij scheidsrechter Te Kloeze en een blessure voor te wenden. De leidsman had moeite met dit Haags theater en gaf onnodige gele prenten aan Teun Sebregts en Mark Janssen, waarbij de HBS acteurs vrijuit gingen.
Lichtpunt in de tweede helft was invaller Emre Bostanci. Hij bracht met zijn snelheid en dynamiek de verdediging van de Hagenezen aan het wankelen. Een voorzet van Bostanci werd door Noa de Jong ongelukkig in eigen doel geschoten en de enige goed lopende aanval deze middag van de thuisploeg werd door Bostanci zelf verzilverd. Nick Tielemans leek kort voor tijd de wedstrijd te beslissen. Aanvankelijk werd zijn doelpunt goedgekeurd, maar nadat enkele HBS spelers verhaal gingen halen bij de grensrechter ging alsnog de vlag omhoog (...???...) en werd de treffer geannuleerd.

Wedstrijddetails

UNA Minuut HBS
4   Ricardo Samoender
Petar Stoskovic 12  
13   (Gemiste penalty) Mike de Geer
18   Kevin Schutte
45   Ricardo Samoender
46   Willem Six Berend Kaster
Emre Bostanci Benjamin van Wanrooij 46  
48   Sami Aoulad Said
Mark Janssen 57  
59   (Eigen doelpunt) Noa de Jong
Teun Sebregts 63  
Emre Bostanci 76  
79   Mike de Geer Ali al Fredawi
Dennis van de Reek Teun Sebregts 83  
Jorn Sweres Mark Janssen 90  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!