Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

UNA - Hercules

Uitslag 4 - 2 (2 - 1)

Datum zondag 15 november 2015 om 14:30

Scheidsrechter Elzen F.M.L van den

Aantal toeschouwers 400

Wedstrijdverslag

UNA weet weer wat winnen is. De formatie van Mark Schenning snakte naar een zege en wist dat tegen de opponent van vandaag enkel een zege telde. Hercules kende tot vandaag een ongeslagen status in uitwedstrijden, dus makkelijk was de opgave niet voor de thuisploeg.
UNA nam gedurende de eerste helft het initiatief en zocht met name de rechterflank voor het opzetten van aanvallen. Dat leverde dreiging op, maar serieus gevaarlijk werd het niet voor de Utrechters. Tot minuut 28: UNA krijgt een hoekschop waaruit de geheel vrijstaande Niek van Boekel, met dank aan een grabbelende doelman Jarno de Jonge, de score weet te openen. Vijf minuten later een vlot lopende aanval over links, Rob van Boekel ziet zijn schot geblokt, maar broer Niek is er als de kippen bij om de afvallende bal met een geplaatst schot te promoveren tot de 2-0. Hercules zet er bar weinig tegenover, maar de ploeg wordt kort voor rust in het zadel geholpen door een misverstand tussen Thomas Huijben en Petar Stoskovic. Heus krijgt de treffer op zijn naam, maar of hij (of Thomas Huijben) de bal als laatste toucheert is de vraag. Ruststand 2-1.
De thuisploeg komt goed uit de startblokken na de thee, maar ziet Hercules in minuut 49 langszij komen. Met een prachtig schot scoort Colin Broers de gelijkmaker. UNA oogt aangeslagen, maar Hercules is niet in staat door te drukken. Geheel uit het niets valt de 3-2 voor de thuisploeg. De schuiver van Rob van Boekel vanaf 18 meter treft doel. Het slotakkoord is tevens de mooiste treffer van de middag. UNA krijgt een vrij trap op de rand zestien meter. Jeroen Stottelaar stelt zich samen met Pieter Jan Scheerlinck op achter de bal. Niet Jeroen, maar Pieter Jan veegt de bal met een streep in de kruising, 4-2. Een pareltje en tevens de winst voor de thuisploeg.

Wedstrijddetails

UNA Minuut Hercules
Niek van Boekel 28  
Niek van Boekel 33  
44   Frank Heus
46   Frank Heus Osarugue Solace Uyi Olaye
49   Colin Broers
Willem Tieben 51  
58   Jevgeni Gromov Tyrone Fonfille
Pieter-Jan Scheerlinck 63  
Jorn Sweres Mark Janssen 65  
Rob van Boekel 67  
Thomas Huijben 70  
Niek van Boekel 75  
Pieter-Jan Scheerlinck 82  
Emre Bostanci Benjamin van Wanrooij 85  
88   Roy Kelder
Thom van de Donk Nick Tielemans 90  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!