Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

UNA - JVC Cuijk

Uitslag 2 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 21 februari 2016 om 14:30

Scheidsrechter Brito Roque S. de

Aantal toeschouwers 400

Wedstrijdverslag

Afgezien van het feit dat elke wedstrijd in de Topklasse belangrijk is, hebben vandaag beide Brabantse ploegen baat bij winst. Immers, drie punten resulteren in een plek bij de eerste zeven en bij verlies moet de achtervolging worden ingezet.
UNA moet vanaf de start het initiatief aan de bezoekers laten. De ploeg van coach Arno Arts komt fel uit de startblokken, wat resulteert in veelvuldig balbezit waaruit een fraaie mogelijkheid voor Chefrino Eind ontstaat. Zijn inzet springt via de kruising terug in het veld. Ook wordt JVC gevaarlijk via enkele scherp aangesneden hoekschoppen waar de wind mede debet aan is dat er een gevaarlijke situatie voor het doel van Petar Stoskovic ontstaat. Aan de andere kant weet UNA zich een fraaie mogelijkheid te creëren waarbij uiteindelijk Niek van Boekel in kansrijke positie over mikt. De ruststand is 0-0.
Na de thee zijn de rollen omgedraaid. UNA start fel, heeft het meeste balbezit, maar echte kansen ontstaan er niet. Het is JVC dat uit een standaard situatie bijna scoort. Kort voor het doel wordt de bal ingezet en via de onderkant van de lat springt de bal terug in het veld. Volgens de spelers van Cuijk een doelpunt, maar volgens scheidsrechter De Brito Roque niet. De supporters van de geel zwarten moeten even geduld hebben en zien dat JVC de helpende hand toereikt. Mark Janssen maakt op uitstekende wijze van de geboden mogelijkheid gebruik en scoort 1-0. Ook na deze treffer blijft UNA de bovenliggende partij. Nadat Tom Dekkers in de 83e minuut de bevrijdende 2-0 scoort uit een scrimmage is de wedstrijd gespeeld.
Het slotakkoord is voor Nick van den Boomen. Hij haalt vanaf 25 meter verwoestend uit en ziet zijn vlammende schot op de kruising belandden. Het zou een perfect slotakkoord zijn geweest in een wedstrijd die voor een groot deel door de wind werd beïnvloed.

Wedstrijddetails

UNA Minuut JVC Cuijk
Tom Dekkers 2  
Mark Janssen 56  
Emre Bostanci Benjamin van Wanrooij 61  
Mark Janssen Rob van Boekel 73  
78   Boy Visser Cayfano Latupeirissa
78   Rik Renirie Frank Hol
82   Jurre Grotenhuis
Tom Dekkers 83  
Nick van den Boomen Jeroen Stottelaar 85  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!