Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

UNA - VVSB

Uitslag 0 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 1 november 2015 om 14:30

Scheidsrechter Steeg A.M.

Aantal toeschouwers 550

Wedstrijdverslag

VVSB en UNA weten het net niet te vinden

Stefan van den Burg (VVSB)

VVSB heeft voor de tweede keer op rij 0-0 gespeeld. Tegen UNA waren de Noordwijkerhouters de ploeg met de betere kansen, maar de bal belandde niet tussen de palen. Positief was dat de verdediging van VVSB nauwelijks een kans weggaf.

Ten opzichte van de wedstrijd tegen FC Emmen keerde Vladimir Jozic weer terug in de basis. Hierdoor nam Tim de Rijk weer plaats op de bank. De eerste kans van de wedstrijd was voor VVSB. Frans van Niel schoot van de rand van het strafschopgebied, maar doelman Petar Stoskovic keerde de inzet van de middenvelder.

In een weinig opwindende eerste helft kregen beide ploegen nog enkele mogelijkheden. Rob van Boekel was voor UNA tweemaal dichtbij, maar had het vizier niet op scherp staan. Maikey Parami en Stefan Kraaijvanger hadden VVSB op voorsprong kunnen brengen, maar doelman Stoskovic keepte een uitstekende wedstrijd.

In de tweede helft bleef het matig aan beide zijden. De grootste kansen waren wel voor VVSB. Frans van Niel zag zijn pegel van afstand op de lat eindigen. UNA werd alleen gevaarlijk uit standaardsituaties, maar Ronald van der Meer kon zijn doel betrekkelijk eenvoudig schoon houden. In de absolute slotfase van de wedstrijd was de ingevallen Tommy Bekooij dichtbij een treffer, maar doelman Stoskovic reageerde adequaat. Uit een vrije trap van Stefan Kraaijvanger kopte Jordy Zwart op de paal. De rebound kon worden weggewerkt door de UNA- verdediging. Na deze actie floot scheidsrechter Steeg af voor deze wedstrijd.

Wedstrijddetails

UNA Minuut VVSB
44   Stefan Kraaijvanger
60   Giovialli Serbony Tommy Bekooij
Teun Sebregts Mark Janssen 65  
Emre Bostanci Niek van Boekel 76  
79   Vladimir Jozic Tim de Rijk
Willem Tieben Glenn Schapendonk 80  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!