Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

VVIJ - de Foresters

Uitslag 3 - 2 (2 - 2)

Datum zondag 22 november 2015 om 14:00

Wedstrijdverslag

Gelijkspel voor De Foresters in IJsselstein

In de eerste helft kwam het team van Rob Klanker op voorsprong, het was een speler van VVIJ die zijn eigen doelman passeerde. Even later wist VVIJ de stand gelijk te trekken, waardoor de rust werd bereikt met een 1-1 stand.

Na de pauze werd er door arbiter Metsemakers twee keer naar de stip gewezen. Eerst mocht VVIJ aanleggen en wisten de gastheren een voorsprong te nemen. Vervolgens mocht ook De Foresters een poging wagen en was Barry Koppes trefzeker: 2-2. Opvallend was dat beide teams maar liefst zes kaarten incasseerden en een speler met twee keer geel naar de tribune gestuurd zagen worden. Met 2-2 kwam het eindsignaal, waardoor De Foresters dus af is van die vervelende 0. De nababbel ging echter voornamelijk over het absurt hoge aantal gele kaarten, wat de indruk wekte dat beide teams er een slagveld van gemaakt hadden.

Na het prachtige resultaat van vorige week bij De Zouaven (door een 0-5 zege werd de volgende bekerronde bereikt) en het punt tegen VVIJ kan er zeker met wat meer vertrouwen naar de toekomst gekeken worden. Op 8 november komt Fortuna Wormerveer op bezoek in Heiloo. De toegang is gratis, de kantine is gezellig, er is een mooi terras en we hebben een waterdichte tribune. Zorg dus dat je er bent en geef het team een extra zetje.

website de Foresters

In het restant van 10 minuten wist VVIJ toch nog de overwinning binnen te slepen. Zodoende blijft de Foresters toch op 0 punten.

Wedstrijddetails

VVIJ Minuut de Foresters
0  
0  
0  
0  
90  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!