Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

VVSB - EVV

Uitslag 3 - 0 (2 - 0)

Datum zondag 14 februari 2016 om 14:00

Scheidsrechter D'Onorio G.

Aantal toeschouwers 600

Wedstrijdverslag

VVSB boekt simpele overwinning op EVV

VVSB heeft de goede lijn die het te pakken had ook tegen EVV doorgezet. De gasten uit Echt hadden niets te vertellen in Noordwijkerhout en gingen met een 3-0 nederlaag weer terug naar Limburg. Voor VVSB scoorden Maikey Parami en Bas Ruigrok (penalty) voor rust. In de tweede helft zorgde Peet van der Slot voor de 3-0 eindstand.

VVSB startte voortvarend aan de wedstrijd tegen EVV en dacht na 5 minuten al op een 1-0 voorsprong te staan. Echter stond Bas Ruigrok in buitenspel positie toen hij de vrije trap van Stefan Kraaijvanger kopte. Een kwartier later stond kwam de 1-0 wel op het scorebord. Uit een scrimmage kwam de bal bij Maikey Parami terecht die met z’n rug naar het doel stond, maar door middel van een hakbal toch VVSB op voorsprong bracht.

Na een half uur kreeg VVSB een strafschop van scheidsrechter D’Onorio. Verdediger Peet van der Slot was mee opgekomen en werd onderuit gehaald door Aron Gielen, die hiervoor ook zijn tweede gele kaart kreeg en dus de douches op kon zoeken. De toegekende strafschop was een prooi voor Ruigrok die doelman Michel Vercruysse de verkeerde hoek in stuurde.

In de tweede helft kwam VVSB al snel op de geruststellende stand van 3-0. Uit een vrije trap van Kraaijvanger was het Peet van der Slot die de bal in de lange hoek raak kopte. Na dit doelpunt speelde VVSB de wedstrijd rustig uit en liet het de bal lekker rondgaan. EVV was niet bij machte om gevaar te stichten.


Tekst: Stefan van den Burg

Wedstrijddetails

VVSB Minuut EVV
11   Aron Gielen
Maikey Parami 20  
29   Aron Gielen
Bas Ruigrok(Penalty) 30  
Stefan Kraaijvanger 40  
46   Tom Hanssen
Peet van der Slot 55  
58   Paul Schröders Remy Joosten
58   Tom Hanssen Michele Zotti
58   Tomas Overhof Roy Maessen
Tim de Rijk Stefan Kraaijvanger 67  
Tomas Tavilla Giovialli Serbony 67  
Brandon Zigo Tichem Frans van Niel 72  
Brandon Zigo Tichem 76  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!