Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

VVSB - Hercules

Uitslag 3 - 0 (2 - 0)

Datum zondag 13 maart 2016 om 14:00

Scheidsrechter Bijl E.R.

Aantal toeschouwers 900

Wedstrijdverslag

VVSB boekt belangrijke zege op Hercules

In het kader van de Tweede Divisie heeft VVSB weer goede zaken gedaan. Waar de concurrenten nagenoeg allemaal tegen elkaar speelden en dus punten verspeelden, wist VVSB opnieuw drie punten aan het totaal toe te voegen. Voor de rust waren Peet van der Slot en Tommy Bekooij trefzeker. Vlak na rust tilde Maikey Parami de eindstand naar 3-0.

Tim de Rijk stond weer in de basiself van Wilfred van Leeuwen door de schorsing van Stefan Kraaijvanger. De overige 10 spelers stonden ook vorige week in de basis tegen UNA. In het begin van de wedstrijd had VVSB veelal de bal, maar waren de grootste kansen voor Hercules. Tyrone Fonfille zag zijn inzet gekeerd worden door Ronald van der Meer. Thomas Reynaers’ inzet werd van richting veranderd door Peet van der Slot en belandde op de lat.

Aan de andere kant kon VVSB weinig kansen creëren, maar was het wel gevaarlijk uit standaardsituaties. In de 35e minuut tastte doelman Jarno de Jonge mis op een vrije trap van Frans van Niel. De bal belandde op het hoofd van Bas Ruigrok die voor het doel langs kopte zodat Peet van der Slot vliegend de bal in het lege doel kon koppen. Na dit doelpunt was het verzet van Hercules gebroken en kon VVSB makkelijker de bal rond laten gaan.

Vlak voor de rust kopte Tommy Bekooij de 2-0 binnen uit een scherp aangesneden vrije trap van De Rijk. Na de thee zorgde Maikey Parami voor de 3-0 door voor zijn directe tegenstander uit te komen en oog in oog met De Jonge de bal in de lange hoek te scoren. VVSB kon de wedstrijd simpel uitspelen en had geen kind meer aan Hercules. Invallers Tomas Tavilla en Stijn van der Slot hadden nog de mogelijkheden op een grotere uitslag, maar dit werd voorkomen door doelman De Jonge.

Tekst: Stefan van den Burg

Wedstrijddetails

VVSB Minuut Hercules
Tim de Rijk 24  
Peet van der Slot 35  
Tommy Bekooij 45  
Maikey Parami 50  
Tomas Tavilla Giovialli Serbony 57  
Brandon Zigo Tichem Vladimir Jozic 57  
59   Roy Kelder Rob Rietveld
Stijn van der Slot Tommy Bekooij 71  
81   Wesly van Ojen Osarugue Solace Uyi Olaye

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!