Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

VVSB - HSC '21

Uitslag 2 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 23 augustus 2015 om 14:00

Scheidsrechter Vrande S. van der

Aantal toeschouwers 900

Wedstrijdverslag

Debutanten schieten VVSB in slotfase naar overwinning

Debutanten Tommy Bekooij en Olaf Schell hebben met hun doelpunten ervoor gezorgd dat VVSB de eerste competitiewedstrijd van het seizoen heeft weten te winnen. In de slotfase was het eerst Bekooij die met een individuele actie en schot doelman Brammer wist te passeren. In de blessuretijd rondde invaller Schell een counter goed af.

VVSB startte met één debutant in de basis. De van Quick Boys overgekomen aanvaller Tommy Bekooij mocht beginnen als rechtsbuiten ten faveure van Maikey Parami. Ook Tim de Rijk stond in de basis, hij was de vervanger van de geblesseerde Stefan Kraaijvanger.

VVSB begon sterk en had al na 2 minuten een enorme kans op de 1-0, maar Giovialli Serbony kopte net naast het doel van HSC'21. Enkele minuten later was het Tim de Rijk die zijn vrije trap op de lat zag belandden. HSC'21 kon in de eerste helft hier weinig tegenover zetten. De schoten van de Haaksbergers misten scherpte en waren makkelijke prooien voor doelman Ronald van der Meer.

In de 22e minuut had verdediger Jordy Zwart de openingstreffer op zijn hoofd liggen, maar hij kopte de bal naast uit een vrije trap van De Rijk. Na deze kans waren beide ploegen niet meer gevaarlijk in de eerste helft.

In de tweede helft was HSC'21 de bovenliggende partij. In de 51e minuut kregen zij dan ook de grootste kans van de wedstrijd, maar Stef Ottink presteerde het om de bal voor een leeg doel naast te schieten. Ook spits Robert Wilens was enkele keren gevaarlijk, maar kon de bal niet in het doel krijgen.

In de slotfase was het Tommy Bekooij die zijn ploeg op voorsprong schoot. Hij passeerde twee man in de hoek van het veld, kwam naar binnen toe en schoot hard in de korte hoek raak. HSC'21-invaller Bas Postma had de kans op de gelijkmaker, maar zijn schot miste kracht op kon gemakkelijk worden gekeerd door Van der Meer. In de laatste minuut van de wedstrijd counterde VVSB eruit en speelde het de man meer situatie prima uit. Invaller Olaf Schell schoot de bal in het dak van het doel raak. Scheidsrechter Van der Vrande floot direct na dit doelpunt af.

Tekst: Stefan van den Burg

Wedstrijddetails

VVSB Minuut HSC '21
Bas Ruigrok 17  
Maikey Parami Tomas Tavilla 58  
60   Yeftha Nyamsangya Rick Bouwmeister
67   Bas ter Hogt
Brandon Zigo Tichem Vladimir Jozic 68  
Jordy Zwart 70  
75   Leon van Dijk Caglar Uguz
83   Robert Wilens Bas Postma
Tommy Bekooij 87  
Giovialli Serbony 90  
Olaf Schell Tommy Bekooij 90 + 1
Olaf Schell 90 + 5

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!