Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

VVSB - JVC Cuijk

Uitslag 0 - 1 (0 - 0)

Datum zondag 6 december 2015 om 14:00

Scheidsrechter Wiemer A.

Aantal toeschouwers 600

Wedstrijdverslag

VVSB verliest opnieuw belangrijke wedstrijd

Nadat vorige week VVSB verloor van AFC, heeft het nu opnieuw verloren. Tegenstander JVC Cuijk was met 0-1 de sterkste. Invaller Sam Nijpels tikte in de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd binnen.

Op een moeilijk bespeelbaar veld en met een harde wind hadden beide ploegen het erg lastig. De eerste kans van de wedstrijd was voor JVC Cuijk. Chefrino Eind schoot vanuit een lastige hoek op het doel van VVSB waar verdediger Jelmer Vijlbrief simpel de bal kon wegwerken. Aan de andere kant was Bas Ruigrok dichtbij de openingstreffer, maar zijn kunststukje ging over. Door de harde wind op Sportpark de Boekhorst ging de bal alle kanten op. Shannon Carmelia zag tweemaal zijn voorzet op de lat belandden.

In de tweede helft kon VVSB met de wind mee maar weinig potten breken. De verdediging van JVC Cuijk hadden de aanvallers van VVSB in de tang. Eenmaal kon Maikey Parami er doorheen breken. De rechtsbuiten van VVSB ging op doelman Yorrit Kanters af en kon redding brengen. Een paar minuten later was het aan de andere kant wel raak. Na een goede actie van Boy Visser was het invaller Nijpels die de bal binnen kon tikken.

Na dit doelpunt ging VVSB alles of niets spelen, maar de Noordwijkerhouters konden nauwelijks gevaar stichten. JVC Cuijk kreeg hierdoor meer ruimte en het is aan Ronald van der Meer te danken dat de stand maar 0-1 bleef. Met een paar goede reddingen hield de doelman van VVSB de schade beperkt. Invaller Peet van der Slot was voor VVSB dichtbij de gelijkmaker, maar de verdediger kopte net over het doel.

Tekst: Stefan van den Burg

Wedstrijddetails

VVSB Minuut JVC Cuijk
16   Rik Renirie Boy Visser
46   Bart Tinus Yorrit Kanters
46   Cayfano Latupeirissa Sam Nijpels
Tomas Tavilla Vladimir Jozic 60  
65   Ilias Zaimi
Peet van der Slot Frans van Niel 80  
Stijn van der Slot Giovialli Serbony 80  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!