Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

VVSB - Koninklijke HFC

Uitslag 2 - 1 (0 - 0)

Datum zondag 6 september 2015 om 14:00

Scheidsrechter Elswijk C.C. van

Aantal toeschouwers 800

Wedstrijdverslag

Frans van Niel bezorgt VVSB de zege op Koninklijke HFC

Frans van Niel heeft met zijn twee doelpunten ervoor gezorgd dat VVSB de tweede overwinning van dit seizoen kan bijschrijven. De technisch begaafde middenvelder scoorde door middel van twee afstandsschoten. Koen Beeren zorgde nog voor de treffer namens Koninklijke HFC.

VVSB moest het doen zonder Giovialli Serbony. De spits raakte vorige week tegen OJC Rosmalen geblesseerd en was nog niet fit genoeg voor deze wedstrijd. Zijn vervanger was Maikey Parami, hierdoor schoof de behendige Tomas Tavilla door naar de spits-positie. In de verdediging keerde Stefan Kraaijvanger weer terug, hij speelde in de basis ten faveure van Tim de Rijk.

Al na 5 minuten was Tommy Bekooij dicht bij de openingstreffer, maar doelman Tom Boks kon de inzet van de aanvaller van VVSB keren. Een paar minuten later zag Tomas Tavilla zijn inzet op de paal belandden, de rebound was voor Maikey Parami, maar zijn schot werd gered door Boks.

Na een half uur spelen werd ook de Koninklijke HFC gevaarlijk met name uit standaardsituaties. Hidde Prijs en Mike van den Ban waren gevaarlijk, maar doelman Ronald van der Meer kon deze inzetten keren. De inzet van Haarmans was Van der Meer te machtig, maar nog net voor de doellijn kon Jelmer Vijlbrief de bal wegwerken.

Na drie minuten in de tweede helft scoorde Frans van Niel de openingstreffer voor VVSB. De middenvelder van VVSB ging met een mooie actie voorbij zijn directe tegenstander en schoot met zijn linkerbeen de bal in de korte hoek. Enkele minuten later was het aan de andere kant ook raak. Uit een lange bal van Tamerus nam Koen Beeren de bal aan met zijn borst en uit de draai verschalkte hij Van der Meer.

Na de gelijkmaker leek VVSB even van slag maar al snel hadden de Noordwijkerhouters het betere van het spel. Vladimir Jozic (speelde zijn 300e wedstrijd voor VVSB) was met een laag schot gevaarlijk, maar doelman Boks redde met de voeten. Diezelfde Boks was een paar minuten later verslagen. Het was opnieuw Frans van Niel die met een afstandsschot de doelman verschalkte.

In de slotfase was het pompen of verzuipen voor de Koninklijke HFC en ging ook de lange keeper Boks mee met spelhervatting. Enkele hachelijke momenten waren er voor het doel van VVSB, maar de Noordwijkerhouters konden na deze momenten de drie punten weer bijschrijven.

Wedstrijddetails

VVSB Minuut Koninklijke HFC
Peet van der Slot 29  
46   Wouter Haarmans Koen Beeren
Frans van Niel 47  
55   Koen Beeren
56   Bart Nelis Nigel Castien
Stefan Kraaijvanger 67  
Frans van Niel 71  
78   Rachid El Yaakoubi Jeffrey Sam-Sin
Sten Admiraal Maikey Parami 90  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!