Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

VVSB - Magreb '90

Uitslag 1 - 1 (0 - 1)

Datum zondag 4 oktober 2015 om 14:00

Scheidsrechter Tunnissen N.

Aantal toeschouwers 900

Wedstrijdverslag

VVSB laat onnodig punten liggen tegen Magreb'90

In de wedstrijd tussen VVSB tegen Magreb'90 is de thuisploeg niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. 80 minuten lang speelden de ploeg uit Utrecht met 10 man, maar zij sleepte het gelijkspel uit het vuur. Al snel kwamen zij op voorsprong door Moussa Kalisse. Vladimir Jozic maakte namens VVSB de gelijkmaker.

VVSB moest het doen zonder Tomas Tavilla en Tommy Bekooij. De aanvallers ontbraken door respectievelijk een knieblessure en privé-omstandigheden. Brandon Zigo Tichem en Stijn van der Slot mochten hierdoor in de basis starten.

De eerste kans van de wedstrijd was voor VVSB. Frans van Niel mocht aanleggen voor een vrije trap, maar zijn bal ging net over het doel van Magreb'90 heen. Aan de andere kant was het wel direct raak. Moussa Kalisse, oud-prof van Sparta, FC Dordrecht en Excelsior, mocht vanaf de middenlijn een solo aangaan en schoot vanaf de rand van het strafschopgebied in de lange hoek raak.

Enkele minuten later kwam Magreb'90 met 10 man te staan. Ismail Sardi ging hard door op Brandon Zigo Tichem en kon met een directe rode kaart vertrekken van scheidsrechter Tunnissen. Magreb'90 ging zich hierdoor beperken tot verdediger en zette een hecht, defensief blok neer. VVSB kwam hier maar mondjesmaat doorheen. Giovialli Serbony zag zijn schot in het zijnet belanden, Stijn van der Slot schoot net naast.

In de tweede helft schoot Vladimir Jozic zijn ploeg op een gelijke hoogte. De zelfuitgelokte vrije trap krulde hij over de muur van Magreb'90 heen en liet doelman Michiel Belhadj kansloos. Enkele minuten later was Stijn van der Slot dichtbij de voorsprong voor VVSB, maar uit de draai schoot hij op doelman Belhadj. Verder konden VVSB en Magreb'90 in de tweede helft maar weinig creëeren, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Wedstrijddetails

VVSB Minuut Magreb '90
3   Rachid Moamedi
5   Moussa Kalisse
12   Ismael Sardi
45   Anes Beslija
46   Jawad Bellahsan Richard Barroilhet
Vladimir Jozic 54  
Tim de Rijk Brandon Zigo Tichem 55  
57   Moussa Kalisse Christian Gandu
Vladimir Jozic 59  
Jelmer Vijlbrief 71  
78   Ismail Ouaddouh Zakaria Amrani
Ramon Hoek Jelmer Vijlbrief 80  
Tim de Rijk 85  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!