Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

VVSB - OJC Rosmalen

Uitslag 3 - 0 (1 - 0)

Datum zondag 20 december 2015 om 14:00

Scheidsrechter Kloeze J. te

Aantal toeschouwers 700

Wedstrijdverslag

VVSB sluit bijzondere week sterk af

In een week waar VVSB historie schreef door de kwartfinale van de KNVB beker te bereiken, wisten de Noordwijkerhouters ook 2015 met winst af te sluiten. In de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop werd met 3-0 gewonnen van OJC Rosmalen. Tommy Bekooij was verantwoordelijk voor de eerste twee doelpunten voor VVSB. Invaller Brandon Zigo Tichem zorgde voor het slotakkoord.

Tomas Tavilla zat niet bij de wedstrijdselectie van VVSB wegens een blessure opgelopen in de bekerwedstrijd tegen Capelle. Maikey Parami, invaller afgelopen woensdag, begon daardoor in de basis. Al snel werd het duidelijk dat VVSB het spel moest maken tegen OJC Rosmalen. Met name buitenspelers Parami en Tommy Bekooij bezorgden de backs van OJC een lastige middag. Ondanks dat VVSB het betere van het spel had en ook veelal de bal, was het OJC die de eerste mogelijkheid van de wedstrijd had. Spits Joey Lokase schoot de bal naast het doel van Ronald van der Meer. De doelman van VVSB werd vooraf in het zonnetje gezet, doordat hij afgelopen woensdag zijn 100e wedstrijd had gespeeld voor VVSB.

Na de eerste kans van OJC was het VVSB die de klok sloeg. In de 18e minuut kreeg Frans van Niel de afgeslagen corner voor zijn voeten, bracht de bal weer voor de pot en stelde Tommy Bekooij in staat om de openingstreffer te scoren. De buitenspeler van VVSB stond vogelvrij en kopte diagonaal raak. Een paar minuten later was het Bekooij die de bal voor gaf op Van Niel, maar de middenvelder van VVSB kon de voorsprong niet vergroten. Ook Parami zag zijn inzet geblokt worden door verdediger Jelle Scholts.

In de tweede helft was het opnieuw Bekooij die met een prima solo het de verdediging van OJC moeilijk maakte, echter werd zijn schot op de lijn weggewerkt door verdediger Randy van Heijnsbergen. Nadat Vladimir Jozic geblesseerd het veld moest verlaten, werd OJC brutaler en kreeg het nog een goede mogelijkheid op de gelijkmaker. Het schot van Van Gestel werd knap met de voeten gekeerd door Van der Meer. Één minuut later schoot Bekooij nog op de paal, maar hij zag zijn schot een paar minuten later wel binnen vallen. In de counter was het Parami die Bekooij bediende en zo zijn tweede van de middag maakte. In de blessuretijd zorgde invaller Brandon Zigo Tichem voor de 3-0. Zijn voorzet werd niet tot nauwelijks verwerkt door doelman Van Boxtel en viel binnen.

Tekst: Stefan van den Burg

Wedstrijddetails

VVSB Minuut OJC Rosmalen
Tommy Bekooij 18  
Peet van der Slot Vladimir Jozic 58  
65   Mike Scholten Jeroen van Schoonhoven
67   Joey Lokasi René Geerts
Frans van Niel 69  
74   Kevin van Zijl Erik van Beekveld
Tommy Bekooij 77  
Stijn van der Slot Giovialli Serbony 80  
Brandon Zigo Tichem Frans van Niel 80  
Brandon Zigo Tichem 90 + 1

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!