Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

VVSB - UNA

Uitslag 2 - 1 (1 - 1)

Datum zondag 6 maart 2016 om 14:00

Scheidsrechter Kloeze J. te

Aantal toeschouwers 1100

Wedstrijdverslag

VVSB pakt in slotfase volle winst tegen UNA

Na een zware bekerwedstrijd tegen FC Utrecht stond er deze zondag alweer een competitiewedstrijd op het programma. UNA kwam naar de Boekhorst. De gasten uit Veldhoven kwamen al snel op voorsprong door een kopbal van Teun Sebregts. Nog in de eerste helft zorgde Tommy Bekooij voor de gelijkmaker. In de slotfase van de wedstrijd zorgde Maikey Parami met zijn kopbal voor de belangrijke drie punten.

VVSB startte voortvarend aan de wedstrijd, maar zag al snel een de 0-1 op het scorebord verschijnen. Teun Sebregts profiteerde van de miscommunicatie tussen de verdediging en doelman van VVSB en kopte over Ronald van der Meer raak. Aan de andere kant moest doelman Petar Stoskovic meerdere malen reddend optreden op de gevaarlijke schoten van de VVSB’ers. In de 19e minuut dacht VVSB de gelijkmaker te hebben gescoord, maar de grens- en scheidsrechter hebben de bal niet over de lijn zien gaan. Een paar minuten later was het wel raak. Uit een corner van Frans van Niel was het Tommy Bekooij die diagonaal raak kopte.

VVSB hield hierna wel het heft in handen, maar kon niet voorkomen dat UNA 2 levensgrote kansen kreeg. Eerst schoot Jeroen Stottelaar van afstand hard op de lat, de rebound was voor Benjamin van Wanrooij, die de bal op de paal plaatste. De tweede helft startte met de vierde official als scheidsrechter door een blessure. De kansen waren schaars in de tweede helft en beide ploegen wilde koste wat het kost niet verliezen. Niek van Boekel had in de 64e minuut een kans op de voorsprong voor de gasten, maar de aanvoerder van UNA schoot van afstand over.

In de slotfase was het dan toch raak voor VVSB. Bekooij snelde zijn directe tegenstander voorbij en gaf de bal voor op de ingelopen Maikey Parami. De aanvaller van VVSB twijfelde niet en kopte richting de lange hoek. De bal ging via de onderkant van de lat het doel in waarna er een feest op de tribunes losbarstte. VVSB hield de stand in de blessuretijd vast en steeg door deze overwinning naar de 6e plaats in de Topklasse Zondag.

Tekst: Stefan van den Burg

Wedstrijddetails

VVSB Minuut UNA
5   Teun Sebregts
21   Niek van Boekel
Tommy Bekooij 22  
Stefan Kraaijvanger 26  
Tomas Tavilla Bas Ruigrok 46  
61   Mark Janssen Rob van Boekel
Tim de Rijk Giovialli Serbony 73  
78   Benjamin van Wanrooij Thom van de Donk
86   Nick Tielemans Emre Bostanci
Maikey Parami 89  
Sten Admiraal Tommy Bekooij 90  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!