Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Wittenhorst - Susteren

Uitslag 5 - 0 (5 - 0)

Datum zondag 8 november 2015 om 14:30

Wedstrijdverslag

DOMINEREND WITTENHORST SLAAT HARD TOE

Wittenhorst stond weer voor een belangrijke pot.

Trainer Jan Lauers kreeg vooraf een jammerlijke afmelding van Bart Spreeuwenberg. Hij kon wegens ziekte niet van de partij zijn.

De eerste de beste mogelijkheid kwam via Sc Susteren. Nick Meeuwissen mocht geheel vrijstaand binnenkoppen. Doelman Sjors Witt stond zijn mannetje. Hierna nam Wittenhorst de wedstrijd geheel over. In de 8e minuut schoot Rob Zanders op doel. De bal werd nog even getoucheerd, maar het belangrijkste was dat de bal in het lege doel verdween, 1-0. Een mooie actie via Bram Rubie was de aanleiding voor een volgend doelpunt. Jordi Janssen rondde schitterend af, 2-0. Vlak voor de pauze mocht Kevin van Asten een penalty nemen omdat Rob Zanders werd gevloerd, 3-0.

Na de pauze wederom een dominerend Wittenhorst. De eerste de beste aanval betekende de 4-0. Bram Rubie verzilverde met het hoofd een keurige aanval, 4-0. De wedstrijd was derhalve gespeeld en dat was ook te zien. Duidelijk in deze wedstrijd was dat Wittenhorst het laatste woord had. Willem Heijnen zette mooi door en liet nummer 5 op het scorebord zetten.Een onverwachte grote zege voor Wittenhorst dat hiermee goede zaken deed.

(Bron: RKsv Wittenhorst)

Wedstrijddetails

Wittenhorst Minuut Susteren
0  
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!