Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Zeeburgia - de Foresters

Uitslag 2 - 2 (2 - 2)

Datum zondag 21 februari 2016 om 14:30

Wedstrijdverslag

Na een doelpuntloze eerste helft gebeurde er het nodigde in de tweede helft, de gewenste overwinning bleef helaas uit: 2-2.

In een zeer winderig Amsterdam wisten beide ploegen niet te scoren, ondanks dat er wel wat kansen genoteerd konden worden, waarvan de meeste voor de Egels. Een schot van Zeeburgia belandde op de paal.

Na de rust ging het ineens snel. De gastheren kwamen op voorsprong door een treffer van Oussama Boudchourt. Niet veel later was de stand weer gelijk, Barry Koppes verzilverde een strafschop, die de prima leidende scheidsrechter Van Leeuwen (die vandaag geen kaarten nodig had) toekende vanwege een handsbal. Veel tijd om aan een voorsprong te denken was er niet, want ook de 2-1 volgde snel, al snappen de aanwezigen nog steeds niet dat die treffer kon vallen. De wind ‘hield een bal tegen’, die velen al achter zagen gaan. Oussama Boudchourt reageerde scherp en zetten de Amsterdammers opnieuw op voorsprong. De Foresters gaf niet op en hield dankzij een treffer van Milo Blei toch nog een punt aan het duel over.

De overige uitslagen waren zeer ongunstig, wat betekent dat De Foresters nog steeds een flinke uitdaging heeft. De mannen hebben twee weken om zich op te laden voor de volgende klus, op 6 kaart komt Woerden op bezoek in Heiloo.

website de Foresters

Wedstrijddetails

Zeeburgia Minuut de Foresters
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!